Mihaela Radulescu la romanii au talent sau cum o dai nu e bine

Nu stiu altii cum sum sunt, insa noi romanii avem un apetit magnific pentru criticat.. ceva de speriat. De speriat si de descurajat, de tras inapoi si de aruncat cu pietre. Indiferent cum se desfasoara un lucru ( productia unei piese muzicale, a unei emisiuni de televiziune, numirea unui antrenor, etc ) se gasesc zeci, mii…zezi de mii de „specialisti” care sa spuna cum trebuia sa fie. Ne pricepem la orice si avem o ura fara sens de multe ori. Este adevarat ca schimbarea atrage dupa sine si rezistenta. Orice schimbare va fi dezaprobata de multi la inceput si va asimilata pas cu pas. Mihaela Radulescu la romanii au talent

Sunt celebru scoate-ma de aici ..o productie de succes

La inceput au fost „n” critici vis a vis de aceasta productie tv, insa intr-un final s-a dovedit a fi un succes; sute de mii de romani s-au uitat la show cu Cabral si Bobonete. Ceea ce ma deranjeaza este acest „venin” cu care aruncam in tot, ca si cum ne pricepem cu adevarat la acel ceva si reprezinta pentru noi domeniul de expertiza, in care suntem specialisti. Eu „militez” pentru o atitudine mai relaxata si sa ne abtinem la critici inutile; sa renuntam la opinii vis a vis de modul in care trebuie sa se comporte o vedeta, sa renuntam sa mai privim lucrurile cu atata incrancenare si sa privim contextul.

Mihaela Radulescu la romanii au talent

Nu conteaza daca imi place sau nu de Mihaela Radulescu ca femeie, ca atitudine, ca prezenta la show. Ceea ce conteaza este ca doamna reprezinta o personalitate in media si are o personalitate puternica. Se exprima asa cum simte, asa cum vibreaza, asa cum vrea. Daca unora dintre noi ne este ‘rusine’ sa ne exprimam / aratam sexualitatea nu inseamna ca trebuie sa o injuram pe ea pentru acest lucru. Show-ul s-a schimbat dupa ce a venit ea, iar prezenta a doua dive in juriu a creat o tensiune..asa o vad eu. Personal vreau sa ma bucur de show, de moment, sa iau lucrurile asa cum sunt fara sa fiu „specialist” si asta sa imi ocupe tot timpul. Acelasi lucru e valabil si in lumea muzicala; lanseaza un artist o piesa cu un coleg si vin 300 de „fani” sa spuna cat de proasta a fost ideea, sa il faca pe om cu oua si cu otet pentru alegerea facuta. Oameni buni, oare nu ar trebuie sa ne traim mai mult viata noastra ? 

De ce spun aceste lucruri ? Am luat primele doua comentatii la poza de mai sus:

  1. Dany Stochita Ești în plus. Ai și tupeu de traseista. Să-ți fie rușine pt vorbele spuse fetitei ca este grasă, nu ea e un copil normal cu talent. Tu ești toată modificată și tunata. Dacă nu aveai bani arătai mai rău ca bunica mea
  2. Daniel Ababei Ce p–a mea bagati in juriu persoane paralele cu un tupeu jegos care strica tot show-ul? Pe bune abea am asteptat sa inceapa emisiunea si acum nici nu ma mai uit cad vad cat de figurata e asta.

    Mihaela Radulescu romanii au talent video

RelatedPost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *