Apropo de buzzul reflectat de #erikaisac cu #macarena in social media.

Ceea ce este de reținut: nu toti barbatii sunt #mirel cum nu toate femeile e Bianca. Mai contează si in ce situații te pui, te arunci cu oamenii necunoscuți, insa asta nu justifică in nici_un fel comportamentul deviant.

In alta ordine de idei, am vrut să scriu aceste rânduri pentru ca l-am auzit zilele acestea pe un om foarte bogat ( pentru mine) ca a ajuns unde este astazi ( si ) datorită șotie lui..si a spus-o cu asumarea si impartirea meritelor pentru succesul unei afaceri in care activează împreună.

L-am apreciat sincer pentru abordare, mai ales ca doamna nu era de față si el putea spune ..orice.

Sunt oameni care au înțeles in ce an suntem iar exemplele de raportare familială au contribuit la formarea unor comportamente sănătoase de raportare in cuplu. Si asa cum vedem in exemplu de mai sus; un parteneriat puternic intre doi oameni ( sau mai mulți, daca nu ne referim la familie) poate insemna ( si ) o afacere de succes.

Si mai am exemple de oameni faini, insa nu vreau să dau detalii ca se recunosc..

Deci: Mirel este omul cu probleme din societate. La fel cum Bianca este fata care nu a înțeles ca fără educație si înțelegerea unor contexte ( in lipsa unei experiențe de viață) poate avea consecinte grave asupra vieții tale. Desigur…pe calea ușoară ai sanse mari sa îl întâlnești pe Mirel…sau sa dai lovitura într-un mod sau altul. Dar…. merită să riști?

Dau #leapsa#nutotiemirelnutoateebianca la Andrei Ciomîrtan si lui Florin Nan sa le citesc părerea. Just4fun

Pisa care a generat acest comentariu este

2 comentarii

  1. Este foarte important sa nu generalizam si sa nu cadem in stereotipuri in ceea ce priveste barbatii si femeile. Nu toti barbatii sunt ca Mirel si nu toate femeile sunt ca Bianca. Chiar daca te arunci in situatii cu oameni necunoscuti, asta nu justifica un comportament deviant. In plus, am vazut exemple de parteneriate puternice intre doi oameni care au dus la un succes comun, inclusiv in mediul de afaceri. Este important sa intelegem astfel de comportamente sanatoase de relationare si sa ne indepartam de stereotipuri. Si chiar daca exista si persoane negative in societate, nu trebuie sa ne lasam descurajati si sa evitam sa riscam, pentru ca exista si oameni faini in jurul nostru. Asadar, sa nu generalizam si sa ne descoperim doar pe noi si candidati de valoare cand cautam parteneri in viata sau in afaceri.

  2. Este important sa realizam ca nu toti barbatii sunt ca Mirel si nu toate femeile sunt ca Bianca. De asemenea, modul in care ne comportam in situatii cu oameni necunoscuti poate influenta conduita lor, insa acest lucru nu justifica comportamentul deviant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *