Apropo de buzzul reflectat de #erikaisac cu #macarena in social media.

Ceea ce este de reținut: nu toti barbatii sunt #mirel cum nu toate femeile e Bianca. Mai contează si in ce situații te pui, te arunci cu oamenii necunoscuți, insa asta nu justifică in nici_un fel comportamentul deviant.

In alta ordine de idei, am vrut să scriu aceste rânduri pentru ca l-am auzit zilele acestea pe un om foarte bogat ( pentru mine) ca a ajuns unde este astazi ( si ) datorită șotie lui..si a spus-o cu asumarea si impartirea meritelor pentru succesul unei afaceri in care activează împreună.

L-am apreciat sincer pentru abordare, mai ales ca doamna nu era de față si el putea spune ..orice.

Sunt oameni care au înțeles in ce an suntem iar exemplele de raportare familială au contribuit la formarea unor comportamente sănătoase de raportare in cuplu. Si asa cum vedem in exemplu de mai sus; un parteneriat puternic intre doi oameni ( sau mai mulți, daca nu ne referim la familie) poate insemna ( si ) o afacere de succes.

Si mai am exemple de oameni faini, insa nu vreau să dau detalii ca se recunosc..

Deci: Mirel este omul cu probleme din societate. La fel cum Bianca este fata care nu a înțeles ca fără educație si înțelegerea unor contexte ( in lipsa unei experiențe de viață) poate avea consecinte grave asupra vieții tale. Desigur…pe calea ușoară ai sanse mari sa îl întâlnești pe Mirel…sau sa dai lovitura într-un mod sau altul. Dar…. merită să riști?

Dau #leapsa#nutotiemirelnutoateebianca la Andrei Ciomîrtan si lui Florin Nan sa le citesc părerea. Just4fun

Pisa care a generat acest comentariu este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *