Urari de Craciun.. fii mai bun….fii mai

Titlul parafrazeaza o reclama ce a intrat deja in foloclor. Mesajul este simplu; amintește -ti de Crăciun esență fiintei umane: sa fii mai bun. Sa fii mai bun , insa nu doar de Crăciun ci tot timpul anului. In fapt mesajele pe care le trimitem de Crăciun nu sunt atât pentru alții, ci sunt pentru noi. Asa cum am vrea si ar trebui noi sa fim. Le citim si poate ne amintim ca trebuie sa fim mai buni. Crăciunul fiind o sărbătoare creștină ne amintește ca fara bunătate față de cei din jur si față de noi nu am putea trăi în comunitate cu alți oameni, iar omul prin definiție este o ființă socială.

Mesaje frumoase de Crăciun

Cele mai prețioase daruri nu sunt costisitoare, însă pot însemna atât de multe pentru cei dragi nou. In esență ne amintim peste ani despre momente, experiențe, întâmplări și mai puțin despre obiectele primite cadou. De multe ori ne bucuram de acestea doar pe moment, ulterior le uităm într-un sertar prăfui.

Ce mesaje poți trimite de Crăciun?

Gâdeste-te in primul rând sa compui un mesaj din suflet, unul simplu si care nu trebuie sa fie lung. In esență este mult mai natural sa te legi in acel mesaj de o experiență personală a acelui om. Poate o experiență comuna si astfel mesajul de Crăciun va fi perceput că fiind scris special pentru acel om si nu este unul standard. Eventual poți integra in acel mesaj si numele omului in cauză.

Mesaj de Crăciun pentru mama si tata

Va mulțumesc pentru copilăria trăită, pentru iubirea dăruită pentru căldură si grija ta. Pe toate le port in suflet si mi le amintesc de Crăciun. Sănătate si armonie va doresc să găsiți sub bradul de Crăciun

Mesaj de Crăciun pentru frate, soră