Ce inseamna succesul pentru tine? Grasu XXL albumul cu nr 4

grasu xxl
Ce inseamna succesul

Grasu XXL a lansat albumul cu numarul patru din cariera, ocazie care l-a pus in fata unei dileme existentiale. O dilema care ne face sa alergam de multe ori dupa umbre, sa uitam de obiectivul nostru si intr-un final sa ne bucuram de fiecare zi.

Ce inseamna succesul

Succesul inseamna pt mine inseamna sa faci bani din ceva care iti face placere, sa te bucuri de munca, sa iti aduca satisfacii si intr-un final sa poti afirma ca traiesti un dran de fericire.

Piesa include un fragement dintr-un monolog de Andrei Plesu;

„Chiar cand ai succes,iti dai seama ca ai o mulțime de alte motive,sa nu fii integral fericit…as spune mai intai ca trebuie sa ne ferim sa identificam succesul cu fericirea.”

De aici ne spunem ca lui Plesu ii place Grasu, din moment ce i-a dat voie sa ii foloseasca vocea pe aceasta piesa.

download grasu xxl drumul spre succes

Daca vreti sa ascultati albumul free online o puteti face pe Deezer,  iar daca v-a placut va sfatuiesc sa il cumparati de pe Itunes sau de unde vreti voi. ideea e sa il cumparati si nu sa-l furati, omu a muncit mai bine de 4 ani la el. Grasu XXL a lansat mai multe piese de pe acest material: Tare frate, Turbo fin, Blana de urs sau Drumul spre succes.

2 comentarii

  1. Chiar azi am gasit piesa si chiar imi place, sa nu mai spun despre videoclip, este unul chiar reusit si bine realizat, mai ales ca se potriveste cu melodia. Succesul pentru mine inseamna un trai bun, o familie unita si sanatate, atat mi-as dori de la viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *