Nu este despre trafic, ci despre oameni

soferii parcare
trafic bucuresti

Ideea este simpla: nu traficul din Bucuresti este problema pentru care oamenii conduc cu „rautate”, nu meseria de taximetrist te face nesimtit, ci┬ápersonalitatea distorsioanta sub influenta mediului toxic. Vedem in imaginea alaturata isprava unui sofer care a mers pe trotuar (Sos Morarilor ) incepand de la Postavaria Romania pana in fata „fabricii de paine”. Omul a dovedit o lipsa totala de respect fata de pietonii care incercau sa mearga prin zona, omul a dovedit o lipsa de respect fata de conducatorii auto.

Din pacate ca si in cazul taximetristilor..sunt convins ca nu toti au fost „nesimtiti” de mici si au considerat strada sufrageria lor, insa au devenit pe parcurs pentru ca au inteles ca „asa se face” in aceasta meserie. E un fel de cerere in CV ­čśÇ iar agresivitatea in trafic se manifesta sub diferite forme…chiar si in scris pe masini: un exemplu aici

Nu te lasa influentat de mediul exterior

E imposibil sa nu te lasi influentat, suntem suma „interactiunilor noastre semnificative’, insa atunci cand aceste influente negative ne schimba in esenta noastra, devine o problema. ┬áAcest lucru nu e valabil doar pentru ‘sofat”, ci pentru orice facem. Incearca sa schimbi ceva in jurul tau in bine..incercand sa schimbi in primul rand ceva in tine.

Un comentariu

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *