Agresivitatea in trafic – injuraturi pe masini

injuratura masina
foto 1

Agresivitatea are mai multe forme de manifestare si este corelata strans cu personalitatea noastra. Vad in fiecare zi in trafic oameni ce se simt imediat deranjati daca au fost depasiti de o masina mai slaba ca a lor si trec la fapte, vad oameni care te injura fara opire daca nu i-ai lasat sa intre in colana la semafor dupa ce tu ai asteptat 20 de min si el a parcurs distanta in 10 secunde pe linia de tramvai. Traficul e la fel ca societatea romaneasca: agitat, cu oameni falsi si cu probleme de tot felul. Asa cum spuneam intr-o postare anterioara despre taximetristi, acestia se simt regii soselelor si mai avem in mod cert si alte specimene; spre exemplu soferii de pe maxi tai. Acestia din urma blocheaza o banda de circulatie si sufoca traficul pentru pentru ca au un anumit interval de timp in care trebuie sa adune calatori, astfel ca merg cu 5 km / h.

Agresivitatea in trafic

De cele mai multe ori agresivitatea ramane la nivelul acesta; se scoate degetul pe geam, sa da flash-ui, se injura ca la usa cortului etc. Daca se trece de acest nivel, incep sicanele in trafic, iti taie calea, se face ca intra in tine si intr-un final opresete la semafor si vine cu o bata avand scop precis sa iti distruga masina ­čśÇ In mod cert depinde de noi sa nu ne lasam afectati din punct de vedere emotional de maimutoiul din trafic, frustrat si agresiv ce vrea in mod special sa ne strice ziua. De cele mai multe ori acesta are un nivel de inteligenta ce nu depaseste o maimuta de Zoo :))

cum se parcheaza in bucurestiPentru a evidentia cele spuse anterior in legatura cu violenta in trafic…de limbaj am sa postez o poza facuta unei masini de „teren urban”; un Tico(foto 1) al carui sofer a fost claxonat de atat de multe ori incat a obosit sa ii injure pe „colegii” ┬áde trafic, astfel ca a scris injuratura direct pe masina ( a se citit invers :)) )

Cum se parcheaza ( in Bucuresti )

Vorba aceea, nu stiu altii cum sunt dar cand ii vad pe unii ce talent au la parcari parca imi creste inima in mine ca nu sunt chiar asa. E adevarat, nu sunt profesor,  dar sa nimeresc sa bag masina intre doua dungi albe, fara sa ocup 2 locuri de parcare imi reuseste.

Un comentariu

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *