Actiune de PR – Adrian Sînă casatorit ? Doar de promo

Adrian Sîna este impreuna cu Anca Serea de ceva timp si au doi copii, Noah (2 ani) și Ava Stephanie (4 luni și jumătate), iar toata presa ii intreaba in stiul „babelor de la poarta” despre cand vor face „marele pas” sau cand vor spune marele „da”..insa Ea…NU SI NU. Anca a mai avut o relatie de foarte tanara din care mai are doi copii, insa nici atunci nu a fost casatorita. Nu despre asta vreau sa va vorbesc, ci despre jocul pe care l-a facut Adrian cu presa:adrian sana casatorit

Cum a facut misto Adrian Sînă de presa ?

A profitat de nebunia de a face stiri, de presiune pe care se pune pe toate publicatiile de a scrie cat mai mult si implicit cat mai prost, de a nu verifica stirile si le-a demonstrat inc-odata cat de jos a ajuns jurnalismul la noi in tara.

Pentru cel mai nou clip al sau „Tu m-ai dat gata„, Adrian si Anca joaca rolul de mire si mireasa. Ei au trimis la presa prin intermediul unei adrese „aiurea” de mail doua fotografii – de buna calitate –  in care apareau in biserica. O buna parte a presei a luat de buna aceasta posibila stire si nu a facut eforul de a vorbi cu Adrian sau chiar daca acesta nu a raspuns, ei au publicat stirea.

Nunta, o strategie de PR

In final s-a dovedit ca a fost doar o regie de Pr, bravo lui, rusine celor ce conduc destinele presei 🙁

Cine a muscat momela >? Romania TV  ( Au dat-o asa: Adrian Sînă şi Anca Serea, nuntă în secret? Cântăreţul a postat poze cu ei îmbrăcaţi în mire şi mireasă ) dupa care ne-a explicat despre ce e vorba. Cu alte cuvinte…RTV a profitat de farsa pt a da da un titlu la deruta.ZUTV a zis asa: Adrian Sînă ne-a păcălit. S-a căsătorit, dar în noul său videoclip. Vezi „Tu m-ai dat gata”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *