Taxi in Bucuresti cu preturi mari; 3,39 / km

preturi taxi bucurestiS-a scris mult despre experientele cu taximetristii de Bucuresti. S-a generalizat mult, iar aceste aspecte negative vis a vis de taximetristi au facilitat aparitia unor noi servicii de taximetrie la „limita legii”. Ma refer aici la XUber si BlackCab.

Ce ne dorim de la taximetristi ?

Clientii isi doresc ceva banal, sa fie tratati CORECT si cu respect. In realitate ce primesc uneori ? Curse cu preturi mari, plimbari si ocoluri nejustificate, maimute puse la treaba sub ceas, atitudine aroganta, muzica proasta si o mizerie deranjanta in unele taxiuri. In mod cert exista si exceptii, taximetristi care au inteles ca un gest simplu ( oferirea unei bomboane ) poate reprezenta punctul de plecare pentru crearea unui brand si promovarea prin social media. Ma refer aici la taxiul cu bomboane, o initiativa tare faina ce a prins foarte bine si a beneficiat de promovare online.

Taxiuri fantoma cu preturi de speriat

Pe de alta parte avem „firmele de taxi” fantoma cu preturi de speriat. In timp ce in Bucuresti pretul se situeaza in general intre 1,29 – 1,39 acesti oprtunisti de colturi de strada au pretul de 3,39 in ciuda faptului ca au acelasi  logantaxi bucuresti 1 prafuit in dotare.

Preturi taxi bucuresti

Nu iti ofera nimic in plus, in schimb vor mult mai mult, multi mai mult. Profita de neatentia clientilor care mai au un pic si fac stop cardiac cand se opreste ceasul.

Sunt curios sa aflu daca si voi ati avut experiente cu taximetristii si in ce categorie le plasati ? 

3 comentarii

  1. Salut,
    Am fost si eu in Iasi destul de des anul trecut. Am observat un lucru; pretul este un pic mai mare – in jur de 2 lei / km – dar sunt ceva mai corecti. Aici ma refer la faptul ca nu intalnesti atat de des situatii in care o cursa face azi 10 lei si maine 20. E adevarat, orasul e mult mai mic, insa bunul simt trebuie sa ne ghideze in tot ceea ce facem #pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *