Certificate produse (P)

Pentru a putea verifica daca bijuteria pe care o detinem este certificata putem verifica la detaliile produsului daca apare un logo de genul “ certificate”.diamante
Un diamant certificat insemana ca produsul a fost verificat si produs in conditii excelente iar raportul de certificare este recunoscut ca dovada ca celor 4 C ai diamantelor “ taietura( cut) claritatea, culoare si greutate in carata a produsului.

Cei de la Royal Diamante ne oferta mai multe tipuri de certificate pe care o sa vi le prezint in ceea ce urmeaza.

Certificat de diamant IGI

IGI este o organizatie la nivel mondial si este acreditata ISO iar prin ea pietrele si bijuteriile pretioase obtin un certificat independent. In ultimii ani IGI a devenit un standard de excelenta pentru aceste bijuterii deosebit de pretioase si prin acest certificat sunt demonstrate calitatile excelente ale bijuteriilor, experienta vasta a maestrilor producatori si calitate desebita a acestora.

Printre diamantele celebre certificate de GIA se afla celebrul diamant Hope si De Beers Millennium Star.

Certificatul AnchorCert este o insitutie de certificare in Regatul Unit si reprezinta cel mai mare oficiu de testare a produselor
Prin acest certificat  demonstreaza cat de superior este diamantul respectiv, se verifica greutatea in carate, culoarea diamantului claritate si taietura acestuia, verificandu-se astfel si cei 4 C ai diamantului daca au fost respectati.
Se ofera o expertiza profesioanala prin care expertii gemologisti cu inalta calificare ofera certificatul in urma analizei pe care o efectueaza.

Cerifictaul AnchorCert ofera un raport de mare calitate si totodata ofera si imaginea digitala a diamantului.

Royal Diamante

Toate bijuteriile oferite de expertii de la Royal Diamonds au certificatele mai sus mentionate si prin acestea ne demonstreaza inca o data calitatea superioara a produsului, ne ofera siguranta de a face o asfel de achizitie cu care orice persoana se va mandri in momentul in care o va purta.

Foto: executiveice.com

Sursa: Comunicat Presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *