Interviu despre Antreprenoriat sansa unui viitor mai bun

Sunt unul dintre beneficiari ai proiectului: Antreprenoriat sansa unui viitor mai bun. Detalii pe 25000euro.ro. Am dat un mic interviu legat de acest proeict, interviu pe care il public si in continuare:
1. Ce te-a motivat să participi la această competiție? bogdan niculae
Speranta ca voi putea castiga si astfel sa imi pune in plan visul de a lucra pentru mine intr-un domeniu de care sunt atras si in care imi doresc sa ma dezvolt.
2. Te așteptai să câștigi? Ce crezi că a făcut ca planul tău de afaceri să fie 
 
acceptat? 
Nu eram sigur ca voi castiga, avand in vedere ca nu aveam experienta in realizarea  unui astfel de proiect. M-am documentat foarte mult, am cerut informatii sumplimentare, am lucrat doua-trei saptamani, peste 6-7 ore pe zi la acest proiect, iar intr-un final s-a dovedit ca nu a fost in zadar. Consider ca planul a fost acceptat in contextul in care am experienta in domeniu, a fost realizat intr-un mod realist si mai mult decat atat am adus cofinantare substantiala. Acest lucru dovedeste increderea pe care o am in acest proiect si in reusita lui pe termen lung.

Antreprenoriat sansa unui viitor mai bun

Proiectul „Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri” este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.Proiectul se desfășoarǎ în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia (județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea), iar noile firme vor fi înființate în aceste județe.Sunt targetați în special (dar nu exclusiv) tinerii între 18-25 de ani, studenții sau femeile cu spirit antreprenorial.

3. De unde a plecat ideea afaceri, ești pasionat de acest domeniu? 

Sunt pasionat de grafica, productie publicitara si am lucrat in ultimii sapte ani atat in acest domeniu cat si in domenii conexe.
5. Cum se leagă studiile sau experiența ta profesională de afacerea pe care 
 
urmează să o dezvolți? 
Am lucrat in ultimii ani in media, am realizat zeci de proiecte grafice si am inteles ca imi doresc sa imi dezvolt propria afacere in acest domeniu. Am urmat un master in comunicare audio-video si cunosc softuri specializate pentru acest domeniu. Se spune ca este bine sa dezvolti o afacere intr-un domeniu de care esti pasionat si mai mult decat atat daca experienta in acel domeniu inainte de a incepe afacere poate juca un rol important in succesul tau.
 
6. Ai avut un mentor sau o persoană care te-a inspirat să devii antreprenor? 
Da. Insa acum as dori sa multumesc initiatorilor acestui proiect, tuturor celor care s-au implicat de la CJ ILFOV, domnilor  Remus Trandafir si Doru Vladacenco, dar si presedintelui CJ ILFOV Marian Petrache pentru sustinerea acestui proiect. Multumesc tututor partenerilor pentru efortul depus.
In mod cert sunt multi oameni care au lucrat la acest proiect, dar al caror nume nu il stiu, as dori sa  multumesc fiecaruia in parte pentru efortul depus.
7. Mai ai și alte idei de afaceri pe care ai vrea să le pui în practică?
Da, insa pentru moment UZINA PRINT CREATIV imi va ocupa tot timpul.
8. Ce oportunități de dezvoltare vezi pentru afacerea ta în viitor?
 
Sa creasca intr-un mod sustenabil si sa-si diversifice oferta de servicii.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *