Bicicleta are casa ei ?

Tinand cont de faptul ca locuiesc la curte nu am avut nicio data mari probleme legate de spatiul unde sa depozitez lucruri nu mi-am pus mult timp probleme legate de cat de important este sa ai un spatiu al tau, un spatiu unde sa iti poti aduna toate pasiunile; Eu am avut mereu acest spatiu, mereu am gasit loc in garajul tatalui meu sau in magazie 😉 La fel si cu piesele auto, cauciucuri, trusa de scule, etc BICLA

Garajul de biciclete sau hotelul :))

Dar ce te faci cand stai la bloc ? Unde iti depozitezi bicla daca nu ai spatiu ? Sau cauciucurile ? Am auzit mai demult reclama la radio pentru Euro Mini Storage – un loc unde poti sa iti duci lucrurile de care nu ai nevoie zi de zi; Un fel de loc asa cum il vad in fiecare seara la Razboiul Depozitelor de pe History. Asa mi-l imaginez.

Exista in Bucuresti un hotel de biciclete

Pentru ca varul meu Constantin este pasioant de bicle si face parte din BUCHAREST BIKE POLO am inceput si eu sa ma apropii de acest sport. Astfel mi-am pus intrebarea Daca exista un loc unde sa iti depozitezi bicicleta pe timp de iarna ? Un fel de depozit, dar in care ai garantia ca iti mai gasesti „prietena” si la primavara.

Oamenii care se ocupa de comunicare mi-au trimis acum ceva timp pe mail un comunicat de presa care mi s-a parut interesant:

Garajul de biciclete VeloGaraj

Veloteca, un magazin de biciclete din Bucureşti, dedicat persoanelor care iubesc pedalatul, îţi pune la dispoziţie un serviciu premium, o noutate pentru capitală – VeloGaraj. Practic, vii cu bicicleta şi personalul de aici are grijă să primească cel mai bun tratament şi un locşor cald pentru iarna grea, care va veni.

Ce ofera serviciul VeloGaraj? Odată cu venirea timpului rece şi a umezelii, întreţinerea bicicletei devine mai costisitoare. De la consumabile (lubrifiant uscat sau umed, vaselină, soluţie de spălat) la colecţia de accesorii ce trebuie actualizată (apărătoare împotriva ploii şi a apei de pe carosabil, anvelope noi), la service-ul complet: înlocuire saboți frână, înlocuire plăcuțe de frână, poate chiar a grupului de pinioane, dacă acesta s-a uzat, reglarea diferitelor componente și, probabil, centrat roata. Dacă nu vrei să te confrunţi cu toate acestea, îţi poţi lasă bicicleta pe timp de iarnă la VeloGaraj. Acest serviciu a apărut ca o necesitate de depozitare a bicicletelor, mai ales pe timpul iernii, datorită numărului în creştere de pasionaţi ai pedalatului. Tot ce trebuie să faci este să suni pentru o programare şi să-ţi aduci bicicleta la magazinul de biciclete din Sos. Iancului, Nr 100, sector 2, Bucureşti, unde se va face recepţia acesteia, pe baza de contract şi proces verbal de predare- primire. După o evaluare primară, bicicletă ta se va „odihni” într-un loc cald, primitor, alături de alte surate.

Foto: © Cristian Vlădoaica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *