Alternativa pentru Mall. Unde iesim cu prietenii ?

Imi amintesc ca atunci cand eram puști aveam multe alternative de petrecere a timpului liber ( pe terenul de baschet, de fotbal, la film, etc ).

Astazi vad tot mai multi copii…copii si adolescenti in mall. Parca singurele locuri de petrecere a timpului liber sunt la mall. Din punctul meu de vedere pot exista si alternative. Acestea pot insemna mai multa interactiune, comunicare autentica si distractie. Mai multa miscare si mai multa viata adevarata alaturi de prieteni. Se numeste „timp de calitate” si amintiri frumoase. In cele din urma, ne raman in minte si in suflet doar amintirile, mai mult decat banii sau cadourile scumpe.

echipament_airsoft_online

Unde putem sa iesim cu prietenii ?

AirSoft- Distractie maxima

O idee super faina de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni este la o partida de airsoft. Inseamna miscare, distracie si un „sport de echipa”. Puteti sa-l practicati undeva la marginea orasului intr-o zona mai putin circulata. Avantajul este acela ca nu trebuie sa platiti de fiecare data pentru inchirierea unei sali sau pentru un bilet. Tot ce trebuie sa faceti este sa va dotati cu arme de airsoft de la prietenii de la airsoft.ro si cu ceva echipament de protectie. Sa aveti grija de el si sa va convingeti prietenii sa faceti o gasca mare la Airsoft. Cred ca aceasta idee poate sa fie faina si pentru petrecerea unei zile alaturi de colegii de la munca. In acest fel puteti sa vedeti cine este alaturi de voi cu adevarat si cine este un „coleg fals” :))

Plimbare cu bicla

Un pic de miscare nu strica niciodata. Descopera imprejurimile pe doua roti ! Cel putin in Bucuresti sunt multe locuri ce merita descoperite in acest fel. Ilfovul este foarte generos si el.

Descoperind orasul tau la plimbare cu prietenii …pe jos

De multe ori trecem cu masina pe langa obiective cu istorie pe care nu le cunoastem. Merita sa le descoperim.

O seara la observatorul astronomic

  • Proiectul de consolidare a demarat în octombrie 2011, acum 5 ani, și urma să coste 11 milioane de lei, din care 6,3 milioane bani de la UE prin fonduri europene. Termenul de finalizare era decembrie 2014. Nici acum nu este gata, insa speram sa il  folosim cat mai repede si sa ii invitam pe cei dragi alaturi de noi la observator.

Foto: airsoft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *