Paltoane barbatesti made in Romania

Multi romani se  „lauda” ca sunt nationalisti, ca iubesc Romania si trecutul ei. Din pacate, istoria ramane in carti, iar prezentul este incert.

Ce inseamna sa fii nationalist astazi ?

Cred ca este important sa sustii tara ta din toate punctele de vedere; Sa iti doresti sa evolueze si sa faci ceva in acest sens. Sa lupti sa construiesti ceva in tara ta. Asta inseamna sa iubesti cu adevarat Romania. Nationalismul inseamna astazi, in 2016 si sa cumperi produse romanesti, fie ca vorbim de paltoane barbatesti de la Antonio Gatti, baterii auto sau Magiun de Topoloveni. Inseamna sa cumperi produse romanesti chiar daca sunt cu 10-15 % mai scumpe decat ale concurentei, aceasta fiind reprezentata de multe ori de  produse din tarile asiatice sau firme de duzina.

Spre exemplu, cei de la Antonio Gatti comercializeaza paltoane barbatesti  si geci din puf pentru barbati de o calitate superioara.

Calitatea este similara  produselor vandute de brand-uri foarte mari, dar la preturi mult mai mici.

Este important sa cumparam produse romanesti pentru ca banii respectivi se vor intoarce in economia locala prin: plata salariilor si cheltuirea acestora in totalitate in tara, impozite pe profit catre bugetele locale, etc.

Traditia industriei textile romanesti

Avem o istorie bogata atat in stiinta cat si in industrie. Si inainte de `89 produsele romanesti erau apreciate peste hotare. Aveam o traditie in industria textila dar si in productia de incaltaminte din piele. Daca vorbim despre Paltoane barbatesti si atunci produceam marfa de calitate, fapt care se intampla si acum. Din pacate, astazi putini producatori au curajul sa isi dezvolte un brand si prefera „caldura” productiei anonime pentru branduri straine. Acestea isi pun „numele” si vand de 5 ori mai scump decat pretul de productie. In acest fel firmele romanesti de productie fac „munca grea”, insa castigul ajunge mult prea putin la ei si la oamenii care lucreaza in atelierele de productie.

Antonio Gatti, Paltoane barbatesti -Povestea unei afacei curajoase

Firma care opereaza antoniogatti.ro a luat fiinta in anul 2013 in Bacau, o zona recunoscuta pentru traditia productiei de textile. paltoane_barbatesti_antonio_gattiSi-au propus inca de la inceput sa dezvolte un brand propriu, sa realizeze modele originale in acord cu tendintele pietei si preferintele publicului. Astazi au peste 40 de modele de paltoane barbatesti ( modele si nuante). Aceste paltoane au preturi variante, insa majoritatea au preturi in jur de 400 de ron. Am vazut si ceva reduceri. Oferte de paltoane barbatesti la 170 ron / bucata. Merita sa aruncati un ochi pe site si in acest fel – daca va plac produsele lor – sa sustineti un producator roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *