Romania dezbinata

Ma uit in social media, ma uit la tv, ma uit pe strada si vad Romania dezbinata: cetatenii sunt prinsi in menghina manipularii politice, a temelor false si putin importante pentru agenda publica, insa extrem de bombastice. 

Ura din spectrul politic incepe sa se manifeste tot mai mult si in alte domenii de discutie dar si de actiune; oamenii simpli sunt tot mai agresivi pe strada sau in abordare. Manifestatia de pe data de 10 august ne-a aratat cat de multa ura au strans in ei oamenii si cata frustrare. Toate acestea si le-au manifestat prin violenta impotriva fortelor de ordine sau asupra obiectelor din spatiul public. Imi doresc ca aceste imagini sa nu mai le vedem prea curand pe tv, insa oamenii sunt tot mai dezgustati de nivelul celor care ne condu.

Alternativa politca ?

Paradoxal este ca nu avem alternativa la actuala clasa poltica, nu avem sansa ca persoane cu un nivel ridicat de pregatire profesionala sa se ridice din „anonimat” si sa ne „atraga votul”. In ciuda faptului ca USR isi doreste sa reprezinte aceste alternativa, formatiunea politica nu reuseste sa comunice cu publicul larg, nu reuseste sa atinga masele. Mai mult decat atat Bucurestenii ies mai mult la proteste decat la vot 🙁

Foto:ziuaconstanta.ro

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *