Curatare temeinica in orice farmacie

Farmacia este locul in care vin zilnic zeci de persoane pentru a cumpara medicamente. A fi managerul unei farmacii este o responsabilitate foarte mare fata de angajati si fata de clientii care vin aici. Stocul de medicamente trebuie mereu asigurat pentru a nu te vedea in imposibilitatea de a furniza anumite tratamente esentiale. Trebuie mereu verificat termenul de garantie, astfel incat sa nu ajungi in situatia de a da unui client un medicament care nu se mai afla in termenul de valabilitate. Nu poti risca sa imbolnavesti si mai rau un client care deja sufera de o anumita afectiune. Acest lucru ar insemna un dezastru total pentru faramacie si pentru reputatia celui care o conduce, afara de faptul ca risti amenzi mai mult decat mari si chiar anchete de proportii.

Farmacistii trebuie sa fie oameni competenti, care sa stie exact substantele de baza, ce sa recomande si dozajele ideale. Daca farmacia mai are si un laborator unde se prepara anumite produse, responsabilitatea este si mai mare.

Un alt lucru extrem de important este igiena din interiorul farmaciei. Nu se pot folosi orice fel de detergenti pentru a spala pe jos sau pentru a curata tejgheaua. Ai nevoie de produse antibacteriene puternice care sa asigure siguranta angajatilor dar si a clientilor, mai ales ca in farmacie pot sa intre oameni cu diverse boli, inclusiv contagioase.

Pentru o astfel de unitate eu cumpar intotdeaua detergenti pardoseala de la magazinul Sanito.ro. Acesta este un magazin online dedicat profesionistilor din domenii diferite. Si utilizatorii casnici pot achizitiona astfel de produse, deoarece sunt indicate si in pastrarea curateniei din locuinte. Produsele sunt foarte bune si au o putere de indepartare a bacteriilor si microbilor foarte eficienta

Pentru podele folosesc detergentul Floor Shine Manual, la 5 litri, de la Konga. Acest detergent este o solutie lichida, puternica si parfumata. Se foloseste pentru curatarea si spalarea podelelor dar si suprafetelor din marmura, gresie, faianta, PVC, linoleum si asa mai departe. De asemenea, acest detergent este ideal pentru a degresa si curata pardoseli. Luciul lor nu este distrus. De aceea, consider ca este produsul ideal pentru a curata farmacia.

Pentru tejghele si rafturi folosesc dezinfectantul rapid pentru suprafete, de tip spray, la 1 litru, de la Prima.

Produsele pe care le folosesc in farmacia mea le recomand, cu mare caldura, tutror celor care au o astfel de unitate in grija. Toti cunoscutii mei apeleaza la aceste produse pentru a pastra igiena la locul de munca dar si pentru acasa.

Sanito.ro este un site extrem de apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste 12 ani. Au peste 5000 de clienti care se declara, in unanimitate, extrem de multumiti de produse dar si de servicii. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Se pot comanda oricand si in 24 sau maxim 48 de ore, produsele vor ajunge la locatia stabilita de catre client.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *