Cuvertura care nu aluneca de pe pat

Zilele trecute mi-am luat o patura dintr-un magazin din oras lasandu-ma pacalita exclusiv dupa aspect si nu o pot folosi fiindca aluneca si lasa patul gol. Aluneca singura, fara sa fie nevoie sa te asezi pe ea, iar dezamagirea este mare fiindca nu a costat putin.
Probabil o voi asterne pe un pat mai mic, intr-o camera in care nu intram in mod obisnuit sau o impachetez si o pun la loc in ambalajul din plastic, trecand-o la categoria:„alt produs cumparat inutil”.
Astazi am mers in vizita la cea mai buna prietena, iar la o cafea mi-a impartasit cateva secrete in alegerea unei cuverturi care nu pleaca din postul ei, acela de a supraveghea ca praful si murdaria sa nu se aseze pe lenjerie si de a face patul si camera mult mai aspectuoase. Iata cum se aleg cele mai bune cuverturi de pat si care este sursa lor de provenienta:
-indiscutabil, cele mai bune se gasesc in magazinul Patulmeu.ro, calitatile lor fiind exceptionale, iar preturile oneste
-cuvertura de pat trebuie sa fie facuta din materiale 100% naturale sau amestec natural/sintetic de calitate premium sa manifeste aderenta fata de lenjeria de pat
-dimensiunile sa fie potrivite, toala sau patura sa fie ampla, adica sa atarne pana la parchet pe toate laturile patului, astfel incat nu va mai aluneca si in plus ofera eleganta maxima patului. O cuvertura scurta pe un pat urias este sinonima cu imaginea unei femei plinute, cu picioare groase purtand fusta sau rochie mini. Dimpotriva un pat cu o cuvertura pana in pamant seamana cu o doamna ce poarta cu gratie o rochie lunga. Cuvertura pana la parchet acopera totul si nici nu aluneca, in plus da senzatia de opulenta, in timp ce una foarte scurta de saracie.
-este ideal sa se aleaga cuverturi cu doua fete pentru inlaturarea monotoniei generate de vederea aceleasi piese pe pat. Dupa cum omul simte nevoia sa se schimbe si este pus in valoare diferit de alte croieli si culori (uneori o persoana care se imbraca in negru pare alta cand poarta rosu sau alb). Fara sa exagerez pot sa va spun ca si camera pare alta decorata diferit.
– sa fie rezistente, sa nu se decoloreze sau destrame si sa nu intre la apa. In momentul in care le cumperi de la un magazin renumit, ai garantia ca sunt de calitate fiindca nu isi permite sa isi piarda clientii fideli din cauza produselor de calitate indoielnica.
M-am intors acasa si am intrat pe site-ul lor in cautarea cuverturii care nu aluneca de pe pat si am fost mutumita sa constat ca produsele sunt si foarte frumoase. Comanda decurge usor, in 5 minute este finalizata, iar sa compensez cumva paguba cuverturii care aluneca de pe pat si pe care nu o pot folosi, am intrat in categoria oferte speciale si am ales cuverturi 1+1 gratis.
De data acesta acest magazin onest si generos mi-a compensat paguba, iar pe viitor voi comanda echipamente complete pentru pat numai de la Patulmeu.ro.
Trebuie sa fim atenti cand ne place foarte mult un lucru si sa ne gandim 5 minute sa nu ne alegem cu o marfa cumparata degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *