Sa-i omori sau sa-i ierti ?

Nest CM COM srl- Ce nu este ok la aceasta firma ? 

Atunci cand sunt „furat” ( pacalit ) am o oftica profunda pe mine. Ca nu am fost atent, ca nu am gandit de „n” ori mai mult, ca nu m-am informat mai bine, etc. Dupa ce trec de faza in care ma acuz pe mine incep sa ma intreb Ce ar merita hotii care te fura fara pic de rusine ?

Ma intreb daca mi-as dori sa ii calce tramvaiul 41 pe o vreme ploiasa  sau sa ii calce o masina neagra pe trecerea de pietoni ? Ma intreb daca sa ii iert in sufletul meu si sa merg mai departe si sa ma impac cu ideea ca am fost fraier? Nest CM COM srl

Firma de beton Nest CM COM srl sau cum te fura unii ?

Am cumparat o cifa de beton de la un colaborator / angajat al firmei Nest CM COM srl , un anume TITI. Un om uns cu toate alifiile care te abureste pana te zapaceste. Personal am comandat 9 m cubi de beton de la acest acest de vanzar. Am masurat impreuna ( am facut cubajul ) si am ajuns la concluzia ca este ok 8,5 m cubi. Atunci cand a venit cifa, socoteala de acasa nu s-a potrivit. In realitate – dupa calculele mele- am fost pacalit cu 2 metri cubi. Asta a insemnat 450 ron. La aceasta paguba se mai adauga si banii cheltuiti de mine pentru a completa betonul lipsa.  Mai mult decat atat, am muncit alaturi de 6 oameni mai bine de 5 ore pentru a umple „gaura”. Imi amintesc ca soferul de la cifa mi-a raspuns la intrenbarea mea daca pot sa il servesc cu ceva ? Ca isi doreste o vorba buna.

Pe semne ca au primit multe injuraturi de la clientii tepuiti. Din fericire se vede clar betonul turnat de ei si cel facut de mine.

Statie de betoane Bucuresti – Tepari de mare clasa

Masinile ajunse la mine au venit de la statia de betoane Popesti Leordeni, iar actele pentru beton le-au facut disparute. Greseala mea a fost ca i-am spus agentului ca nu am neaparat nevoie de factura, iar el a facut atat evaziune fiscala , dar m-a si pacalit pe mine cu doi metri cubi de beton.  Inca ma gandesc daca sa fac sau nu sesizare la autoritati cu privire la modalitatea de lucru a acestei societatii si a colaboratoirlor ei.

Din pacate, aceste modalitati sunt cunoscute perfect de toti actorii, insa autoritatile se misca mai greu cu flagrantul in aceste cauze.

Foto

8 comentarii

  1. Urat din partea lor. data viitoare poate ceri si facturica ca sa ai o dovada. Cred ca, cu cateva poze, un articol bun, dovada cu actele, ar putea iesi o reclama buna negativa pentru acesti „mafioti”, reclama pe care ar vizualiza-o multi.
    E bine de stiut , daca, caut neste’ beton sa stiu sa ma feresc de ei

    Peace!

  2. Da eu nu am știut că sunt tepari până astăzi am comandat 22 de metri cubi cu factură si tot ce trebuie în acești 22 metri cubi intra si transportul plus elefantul cu care torni au venit cu două betoniere cu o capacitate de 10 metri cubi fiecare si au spus că fiecare betoniera conține câte 11 metri cubi nu sunt cunoscător dar daca ai un borcan de 10 litri nu cred că poți pune 11 litri ca da pe afară ok zic asta e eu vreau să îmi fac treaba si ghici ce după ce am turnat cele două betoniere mi-au mai trebuit fix 2 metri cubi exact cu cât mai tepuit ei si sun la seful de statie ca mai vreau să cumpăr 2 metri ca să termin si a venit șoferul cu cei doi metri cubi care îmi mai trebuiau si ghici ce pe factura era trecut betonul 2 metri cubi 470 Ron plus 130 transport atunci m-am enervat si sun pe șeful de statie de la Nest beton să mă lămurească de ce plătesc transport in condițiile în care am comandat 22 de metri cubi înainte iar răspunsul a fost „Da dar ăștia 2 metri sunt separați de cei 22 de metri „si eu îi spun pai nu e aceiași lucrare iar el îmi spune k nu contează trebuia să cer de prima dată 24 de metri cubi iar eu l-am întrebat atunci de ce mai tepuit cu 2 metri cubi ca în două betoniere nu poți pune mai mult de 20 de metri cubi la care a început să se rostească si sa îmi vorbească cu alo alo nu auzi cu bă si i-am zis să vb frumos ca el vorbește cu mine așa pe bani mei la care a început să țipe la mine si nu vreți să știți cum ne-am înjurat ca la ușa cortului de parcă el îmi dăduse mie bani nu eu lui așa că nu cumpărați beton de la NEST BETON si acuma cik mă așteaptă la sediu la ei să îmi ridic factura pe beton si îmi arată el șmecherie …..

  3. Din pacate nu ii controleaza nimeni, insa acest articol va ramane online pt cei ce au inspiratia sa caute pe net pareri despre ei inainte sa comande

  4. Multumesc din suflet pt postarile voastre. Erau in calcul pt o casa intreaga (110 mc)- bine,probabil imi dadeam seama dupa prima turnare cu cine am de-a face,dar asa m-ati scutit de un stres inutil.

  5. Da, corect, niște țepari imputiti, in special prostituata mincinoasa de Ciprian. Nu va lăsați pacăliți de preț, nu cumpărați de la ei!!!!

  6. SALUT, Am cumparat recent de la General BETON si am fost f multumit. Pret mai mare, dar nu m-au furat la cantitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *