Parcarea in Brasov

Parcarea in Brasov, un sistem dezastru

parcare brasovSe spune ca civilizatia se face cu forta si nu cu vorba buna. E doar o teorie. Probabil asa si-au spus si cei din Brasov care au „plantat” politisti comunitari la fiecare colt de strada / parcare din centrul orasului. In acelasi timp baietii de la primarie au concesionat domeniul public reprezentat de parcari unei firma private -p &P.

Parcarea in Brasov; Banii de parcare sau banii de amenda ?

Pretul pe ora nu e mare ( 1,5  ) , insa daca esti pe fuga si nu bagi in seama aparatul mizer pe care scrie P, te trezesti cu o instiintare de 200-500 ron pe parbriz. O instiintare ce se transforma sigur in amenda dupa cei de la Politia comunitara Brasov iti trimit acasa o epistola in care te intreaba cine a condus masina – nu de alta dar ca sa stie pe cine sa bucure cu amenda.

Care este problema cu parcarea din BRASOV ?

Nu exista ( suficienti ) angajatii care sa iti ofere informatii despre sistemul de parcare -daca nu esti din oras- plata se poate face doar la un automat vechi si prafuit care accepta doar MONDE de 50 de bani. O alta alternativa este plata prin SMS, insa aceasta posibilitate nu este pentru toata lumea. Multe persoane mai in varsta nu stiu ca foloseasca SMS-ul sau sunt multe persoane ce folosesc o cartela cu credit fix, deci nu au banii pe tel pentru plata unor extra servicii.

Automatele si panourile nu furnizeaza informatii despre faptul ca daca nu „cotizezi” la aparat in doar cateva min te trezesti cu amenda in geam. Ar trebui sa existe niste panouri evidente / ce iti sar in ochii care sa te informeze ca daca nu iti platesti parcare la aparat te trezesti cu amenda.

De unde schimb bani ?

Daca mergi in Brasov trebuie sa mergi cu punga de monde dupa tine, nu de alta dar „fiarele” de 50 de bani sunt la mare cautare aici. Aceste aparate minune functioneaza doar cu monde si nimeni nu iti schimba.

Alte articole: Primaria Brasov ,si mai multe 

Foto: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *