produse solaris

Tendinte in folosirea produselor naturale

O vorba din batrani spune ca nu e bine sa pui pe piele ceea ce nu poti manca. Corpul nostru se hraneste prin mai multe surse, desi majoritatea dintre noi tindem sa credem ca doar ceea ce mancam ne alimenteaza corpul. Pielea reprezinta insa cel mai mare organ al corpului. Porii acesteia absorbind o mare parte din substantele nutritive necesre organismului. Este foarte important sa respiram un aer curat si sa mancam sanatos si sa avem grija de pielea noastra. produse solaris

Cu siguranta nu exista femeie care sa nu fi auzit de celebrele tratamente naturiste pe care si le aplica Cleopatra. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca aceasta facea bai in lapte cu miere, ce ii confereau o piele si un par de zeita. Se spune ca laptele in care se scalda Cleopatra era adus de la mii de kilometri distanta si era mult de fecioare virgine. Dincolo de mit sau realitate este cert faptul ca exista un adevar in toate acestea. Drept dovada tratamentele ei sunt folosite cu succes si astazi.

De la natural catre industrial si inapoi –  produse solaris

Daca stam sa analizam evolutia din domeniul frumusetii vom observa faptul ca in trecut femeile foloseau pentru ingrijirea tenului si nu numai produse naturale, precum produse solaris. Ulterior evolutia tehnologica si consumerisumul, marketingul si brandingul le-au determinat pe femei sa aleaga cu precadere produse pe baza de chimicale, realizate industrial. In prezent observam o intoarcere la produse naturale, presate la rece, precum gama de produse solaris. Produsele naturale indiferent ca sunt realizate de o marca anume sau sunt facute home made reprezinta o alternativa de luat in considerare atunci cand vorbim de tratamente pentru ten si nu numai.

Marketingul bate informare personala

Femeia moderna gaseste tot felul de scuze pentru a cadea in plasa strategiilor de marketing si asta pentru ca este mereu in miscare, este ocupata, iar un produs cumparat de pe raft este mult mai comod de procurat decat realizarea unuia. De multe ori nu isi mai acorda timpul necesar ingrijirii ajunge sa creada ca o anumita crema minune chiar ii va schimba viata. In acest fel ajunge sa isi intoxice organisumul cu tot felul de compusi chimici.

Alternativa la procesarea excesiva a alimentelor

Din fericire exista alternative, chiar si pentru femeile care motiveaza permanent ca nu au timp, Exista astazi pe piata o serie de producatori cu o gama larga de produse naturiste, iar  gama de produse solaris este printre cele mai diversificate si ce ofera cea mai larga de produse. Gama de produse solaris include: ceaiuri si cicoare, cereale si leguminoase, seminte si mirodenii, fainuri, uleiuri comestibile, fructe uscate, biscuiti si covrigei, pana la uleiuri esentiale si pentru aromoterapie In mod cert vor exista voci care vor spune ca  si aceste sunt produse prelucrate. Chiar si produsele realizate in casa sunt prelucrate, tratate, supuse unui presiuni termice, insa ceea ce este important la produsele de acest fel si la gama de produse solaris in mod special este faptul ca sunt mult mai aproape de natural si la o distanta de cateva mile marine de parabeni.

P – Blogul niculaebogdan.ro sustine produsele naturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *