De ce sa alegeti un magazin online pe platforma WordPress ( P)

Daca v-ati decis sa va lansati in afaceri in mediul virtual si doriti sa apelati la o firma de specialitate pentru servicii de creare magazine online, este bine sa luati in calcul si ce tip de platforma doriti sa folositi pentru magazinul dumneavoastra. Cel mai bine este sa tineti cont si de sfaturile celor care va vor crea magazinul virtual, insa in acelasi timp este bine sa luati o deciuzie informata.

Una dintre cele mai populare si mai des folosite platforme pentru magazinele on line este WordPress. Aceasta platforma si-a castigat un bun renume de-a lungul timpului si reprezinat prima optiune pentru foarte multi clienti. Magazinon.ro va ofera servicii si solutii complete pentru magazinul dumneavoastra on line, fie ca este vorba de construirea site-ului, crearea de continut, optimizare, SEO, etc. Echipa de la magazinon creaza magazine on line la cheie pe platforma WordPress, dar si pe alte platforme, cum ar fi Prestashop sau Magneto.

Iata cateva motive pentru a opta mai degraba pentru platforma WordPress:

  • In primul rand, aceasta platforma este gratuita, ceea ce inseamna ca veti putea investi mai multi bani in crearea si optimizarea site-ului dumneavoastra. Dar sa nu credeti ca daca este gratuita nu ofera si performanta!
  • Este foarte usor de utilizat, chiar si de catre persoane care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Daca stiti sa utilizati Microsoft, veti stii sa lucrati si cu aceasta platforma! In plus, daca alegeti echipa de la magazinon.ro nici nu va trebui sa munciti dumneavoastra! O vor face specialistii pe care i-ati ales drept parteneri! J
  • Platforma WordPress permite foarte multe optiuni cand vine vorba de servicii SEO, ceea ce inseamna ca va fi mai usor de promovat site-ul dumneavoastra.
  • Temele cu care vine la pachet platforma sunt foarte interesante si frumoase, astfel incat site-ul dumneavoastra va fi atractiv si chiar chic, mai ales daca va bazati pe serviciile de design ale echipei magazinon.ro!
  • Platforma WordPress este foarte flexibila, astfel incat veti putea personaliza intregul magazin dupa bunul dumneavoastra plac, iar cei de la magazinon va vor oferi consultanta si in acest domeniu, tinand cont, evident, de preferintele dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *