Un vis implinit (P)

Guest Post 

Mi-am dorit foarte mult sa cumpar un aparat geometrie directie roti 3D pentru service-ul pe care l-am deschis in urma cu 2 ani, stiam ca un stand geometrie directie roti 3D este un echpament foarte important pentru o astfel de afacere, insa bugetul de atunci nu imi permitea sa fac o asemenea investitie.

Un aparat geometrie directie 3D este foarte important deoarece in cazul in care nu stiati pana acum, cu ajutorul lui se verifica directia masinii, sau asa cum este cunoscut de catre conducatorii auto, se regleaza unghiul de fuga.

Aparat geometrie 3 d

Orice service bun, care  se respecta sau mai bine spus care doreste sa ofere servicii de calitate va cumpara un astfel de echipament nou, de la un producator bun care sa ofere garantia verificarilor si siguranta ca directia masinii va fi reglata in parametrii optimi.

Deoarece nu imi doream sa cumpar un echipament vechi fiindca riscam sa functioneze o perioada si apoi sa imi iau adio de la el, sau mai rau auzisem ca se intamplase la alte service-uri auto ca masinile sa se intoarca in service deoarece  lucrarea nu era efectuata bine, am preferat sa astept, sa trimit masinile care imi veneau in service catre alte locatii unde sa se faca unghiul de fuga.

Acum insa visul meu, s-a implinit, urmeaza ca standul geometrie directie roti 3D sa imi ajunga in service in cateva zile si ma simt multumit de realizarea mea.

Afacerea mea este una micuta, am pornit la drum cu o dorinta puternica de a avea un service care ofera servicii bune, lucrarile fiind efectuate minutios iar atentia de care benficiaza masina este una foarte mare.

Acum insa clientii mei vor beneficia de o un nou serviciu la o calitate superioara, datorita echipamentului pe care l-am achizitionat, iar visul meu s-a indeplinit.

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *