Vizita la dentist este o placere

Asta de cand merg la Cris Smile, clinica stomatologica perfecta pentru mine. Doar aici am parte de cele mai bune servicii si profesionalism din partea medicilor cu experienta. O simpla vizita aici la un medic dentist inseamna mult mai mult ca la alte cabinete, cei de aici pastrand o legatura buna cu pacientii lor iar acestia la randul lor apeleaza cu placere la clinica Cris Smile atunci cand au nevoie de sfaturi sau probleme cu dintii.

Prima mea vizita la aceasta clinica a fost acum mai bine de un an, pentru un detartraj. Nimic mai simplu. Totul a decurs foarte ok, rapid si fara durere. In timpul operatiti doctorul imi explica tot felul de lucruri, iar eu ascultam, neputand sa ii si raspund in acelasi timp. O persoana cu simtul umorului si foarte calma. Pot spune cu siguranta ca era foarte singur pe ceea ce face pentru ca lucra mult mai rapid decat alti doctori la care fusesem inainte.

Desigur ca cea mai interesanta persoana dintre toti este doamna doctor Cristina Munteanu, dupa care este numita de altfel si clinica. Doctor empatie, asa cum isi spune, considera ca sunt de ajuns cateva minute de interactiune verbala intre un doctor si pacientul sau pentru a asigura un decurs facil al oricarei operatii. Puterea cuvintelor este pana la urma magica, mai ales in cazul celor mici carora le este frica mereu de vizita la medicul stomatolog.

Ofertele de la Cris Smile sunt foarte variate si potrivite pentru o clinica de stomatologie moderna. De la simple extractii pana la operatii de montare de aparat dentar la copii sau la adulti si implanturi realizate dupa cele mai noi tehnologii si cu cele mai bune materiale. Sunt realizate lucrari care sa rezisnte pentru o viata intreaga si care sa ne ofere dinti puternici si stralucitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *