Viata este o placere continua

Inca de cand am fost mic, mi s-a spus sa socializez si asta am inceput sa si fac, mai ales de cand am descoperit retelele de socializare. Daca la inceput ne amuzam cu chat-urile copilaroase, unde discutam tot felul de lucruri cu fete si baieti, acum am trecut la un alt nivel.

Am inceput sa cunosc fete prin intermediul aplicatiilor de dating online, iar cele mai frumoase relatii le-am avut folosind aceste apicatii.

Folosind o aplicatie dating, practic imi maresc sansele de a-mi gasi o partenera, de 10 ori mai mult, deoarece pot acoperi o raza de pana la 100 km.

Este mult mai avantajos sa stai acasa si sa te bucuri de un cocktail, in cazul meu un cocktail Bloody Mary, si sa butonezi cautand perechea perfecta.

Printre aplicatiile cele mai utile pe care le-am folosit, s-au numarat:

  • Tinder -practic prima mea aplicatie de dating, pe care am folosit-o si pe care continui sa o folosesc si in ziua de astazi. Iti ofera sansa de a vizualiza fotografiile partenerelor si chair sa le lasi un mesaj.
  • Happn – chiar daca mai necunoscuta ca aplicatie, este foarte utila si te conecteaza cu cele mai cool persoane din zona ta. De obicei, persoanele ce folosesc Happn nu doresc neaparat sa se cupleze, ci sa se simta bine cu prieteni noi.
  • Lovoo – aplicatia unde ai parte, de fiecare data, de “punct ochit, punct lovit”. Aceasta aplicatie nu m-a dezamagit niciodata, asa cum nici eu nu am dezamagit niciodata fetele cu care am iesit.

Regulile din ziua de astazi s-au shimbat, iar societatea functioneaza pe alte principii. Consider ca aceste aplicatii sunt foarte utile, in special pentru cei care lucreaza din greu si timpul nu le permite sa iasa mai des la bar pentru a socializa. Recomand, cu incredere, aplicatiile de dating, deoarece, de cele mai multe ori, dau cele mai bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *