Vineri 13


Se spune ca daca e 13 e zi cu ghinion, si mai rau daca e si vineri. Eu nu cred in chesti de acest gen, numai ca azi totul s-a intors cu susul in jos si toate planurile mi-au fost date peste cap. Numai ca imi propun ca maine sa ma relaxez la un meci de fotbal, dar nici prietenii mei nu-mi raspund la telefon….mai sa fie.
Dar eu refuz sa cred ca are vreo legatura faptul asta cu data de 13 vineri.

Alte superstirii ciudate ale oamenilor:

Barbatii sa tina minte ca nu e bine sa daruiasca iubitelor sau prietenelor lor pantofi, decât in cazul in care doreste sa o ceara in casatorie. Ea va intelege prin acest gest o cerere de a merge alaturi de el toata viata. Daca nu are acest interes – cadoul poate atrage despartirea.

Nu puneti pantoful stâng in piciorul drept sau invers, aduce ghinion.
Nu e bine sa imbraci hainele pe dos, pentru ca atrage cearta

Daca te impiedici pe scara asta poate insemna ca in curând, in familia sau chiar in casa ta, va avea loc o casatorie.

Voi credeti in superstitii ? Si daca da in care
PS: CICA SA schimb poza ca a venit primavara…..cum n-am gasit una sexy cu un ghiocel virgin am pus aceasta caterinca de poza 😛

4 comentarii

  1. :)) AAAA da……cand eram pusti, vindeam tot felul de chesti pt bani de buzunar. Iar poza afost facuta acum cativa ani …..si parca anticipa criza…..bine ca acum am schimbat poza, dar stiti voi despre ce vorbesc. zi buna alex , zi buna dl Brucan

  2. Nici eu nu cred in superstitii!Am o prietena kre crede foarte mult in superstitii si de fiekre data ma atentioneaza sa nu fac ceva k o sa am ghinion sau multe altele..dar..CNE CREDE IN SUPERSTITII?
    k eu una nu cred:-j:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *