bancuri

Intr-o zi la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracatcu un aspirator in mana.Nici nu apuca batrana sa deschida,ca tipul incepe:
-As dori sa va prezint cel mai performant aspirator…In timp ce vorbea.arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand
-Stati linistita\;daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor,promit ca mananc eu ce ramane!Dupa ce asculta toata povestea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde:
-Sper sa ai pofta ca nu am curent de azi-dimineata!

Seara, la gradina zoologica un tip si o tipa.
Un urangutan exasperat sta la gratii si se uta la ei. el: Hai sa încercam ceva! Desfa-ti putin bluza, sa vedem cum reactioneaza. Fata îsi respecta barbatul si se pune la treaba desfacînd primii nasturi. Urangutanul face ochii mari, limba se afla undeva pe la marginea gurii si el începe sa sara în cerc facînd miscari tipic primate, din cusca lui… el: Mai departe…. mai departe. Da putin si fusta la o parte… Fata foarte ascultatoare da putin fusta la o parte si un picior bine format vede lumina felinarului. Urangutanul nu mai poate: cu limba la barba, ochii bulbucati, urlînd si agitînduse încearca so îndoaie gratiile… Baiatul deschide usa custii, si îsi împinge femeia în bratele urangutanului: el: Ei, si acum explicai lui ca ai migrena!!

2 comentarii

  1. Bogdaneee, mai schimba si tu poza care e-n spatele titlului blogului. Gata cu iarna…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *