Video Mihai Gadea Julio Iglesias Jr

Video Mihai Gadea il invata pe Iglesias sa spuna Jos Basescu

Video Mihai Gadea Julio Iglesias JrVideo Mihai Gadea Julio Iglesias Jr

Mihai Gadea l-a intrebat la final de emisiune pe fiul lui Julio Iglesias; 

 „Pot să te învăț ceva în română?”. Acesta a aprobat așa că Gâdea i-a și spus prime cuvinte: „Antena 3 e aici”, sintagmă repetată imediat de Julio Iglesias. Gâdea ulterior a dat cu bata-n balta si l-a pus sa spuna „Jos Băsescu”,acesta  a repetat, iar publicul a ras.

Am vazut din nou prin aceast comportament al bossului de televiziune Mihai Gadea cat de jos a ajuns presa din Romania. Tanarul artist  Julio Iglesias Jr a venit in Romania pentru a ne canta impreuna cu tatal sau, iar „noi”dam cu bata-n balta. Noi..vine vorba; semeni de-ai nostri care se cred ziaristi, iar pentru ei deontologia preofesionala e o notiune abstracta.  Julio Iglesias Jr a fost pacalit, acesta crezand ca e un salut de final. Echipa artistului a reactionat prompt.

Mihai Gadea il invata pe Julio Iglesias Jr sa spuna Jos Basescu

In esenta nu avem nicio diferenta intre tiganii care mergeau intr-o tara straina imbracati la costum si ii injurau pe straini in romaneste sub pretextul ca le cer informatii. Ulterior se distrau pe aceast subect urmarind filmarea impreuna cu prietenii lor. Un comportament de copii lipsiti de educatie aflati la pubertate in clasa a VIII-a. Mihai Gadea s-a comportat exact la fel; inainte sa puna capat emisiunii sale cu Julio Iglesias Jr a vrut sa isi satisfaca o fantezie personala; sa auda din gura unei vedete; jos Basescu. Am impresia ca aceasta lupta le-a intunecat mintile pana la absurditate.

Video Mihai Gadea Julio Iglesias Jr


Mihai Gâdea l-a învăţat pe Julio Iglesias Jr… by mariusmgs

Mihai Gadea, disperat sa stearga videoclipul cu Julio Iglesias de pe youtube

Prin aceasta disperare eu am inteles ca omul si-a dat seama ca a dat cu bata-n balta si a calcat in picioare jurnalsmul, a dat cu el in gard. Ma intreb asta ii invata el pe tineri la IMB, sa ii pacaleasca pe straini ? Un comportament trist din partea unui director de televiziune.

In acest context ma conving tot mai mult de ce filmul LIVE, ce a avut premiera ieri in toata tara spune povestea trista a presei romanesti. Presa in care si-au facut loc toti oportunistii si toti ofiterii acoperiti, toti infractorii. Un fiilm in care politica stapaneste presa…o fictiune inspirata din realitatea romaneasca. Am scris o recenzie a acestui film aici.

sursa video: www.dailymotion.com/mariusmgs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *