Gandaci in papuci, Dezinsectie Bucuresti unde esti ?

Atunci cand ai probleme cu gandacii te gandesti la oamenii de la Dezinsectie Bucuresti. Te intrebi unde sunt atunci cand in miez de noapte te trezesti cu gandaci in papuci, sau mai rau in frigider. Suna a SF ? Trebuie sa iti spun ca nu este o poveste din alta realitate, se intampla in caminele din Bucuresti unde cei din echipa de deratizare de la Dezinsectie Bucuresti ar avea ce sa faca. Din pacate din experienta mea in caminele din Capitala si sunt convins ca acelasi lucru se intampla si in alte centre universitare din Romania, precum Iasi sau Cluj,  nu prea ajung cei care se ocupa cu acest domeniu. Si nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca nu sunt chemati.

Dezinsectie Bucuresti
Dezinsectie Bucuresti

Dezinsectie Bucuresti, unde esti ?

Din pacate daunatorii isi fac simtita prezenta in locurile aglomerate sau acolo unde este un trafic de alimente sau igiena lasa de dorit. Sunt multi factori care determina aparitia daunatorilor si interventia echipei Dezinsectie Bucuresti, iar acesti factori pot varia de la caz la caz. Un alt motiv care poate genera aparitia daunatorilor este reprezentant de vecini. Degeaba se respecta la tine in sediu sau acasa / camera de camin toate standardele de curatenie daca gandacii vin de la vecini si se plimba in voie si pe la tine. Nu depinde de tine, insa interventia unei echipe de la Dezinsectie Bucuresti se impune, daca nu vrei sa iti intre un gandac in gura atunci cand dori. Suna a film de groaza, insa in caminele studentesti un astfel de cosmar poate deveni realitate L

Dezinsectie Bucuresti- Care sunt cei mai comuni daunatori

Conform spuselor echipei de la Dezinsectie Bucuresti cei mai comuni inamici de acasa sunt gandacii, furnicile, plosnitele, capusile, mustele, greieri. De multe ori pot aparea fara ca noi sa avem o vina in acest sens.  Sunt ani in care acesti daunatori se dezvolta mult mai bine datorita unor conditii naturale prielnice, astfel ca ne invadeaza si pe noi in cautarea unor resurse de hrana si adapost. Insa noi nu putem face casa buna cu un greiere, spre exemplu. Oricat de banal ar parea o astfel de vietuitoare in camera ta, iti poate da viata peste cap; de la faptul ca nu te poti odihni absolut deloc noaptea pana la faptul ca nu poti invata sau nu te pot concentra pe timp de zi. Iti vine sa pleci departe, la munca, in parc, oriunde dar nu in casa ta.

Dezinsectie Bucuresti, inamicii inamicilor tai

Daca ai astfel de probleme cu daunatorii ajungi sa iti dai seama ca viata ta nu mai este controlata de tine, ci de un gandac. A fost o perioada cand nu mai puteam scapa de el, astfel ca stiu despre ce vorbesc. O problema mult mai grava apare atunci cand ne luptam cu soarecii

Dezinsectie Bucuresti, deratizarea si lupta impotriva lui Jery

Soricelul din Tom si Jery era extrem de simpatic, insa nu acelasi lucru putem spune despre cel care iti intra in casa. Imi amintesc ca la un moment dat obisnuiam sa las usa deshisa pentru a intra aer curat. Geamul nu imi era suficient, din pacate a intrat si el, soarecele. In acel moment mi-am dat seama ca am nevoie de servicii de tipul Dezinsectie Bucuresti, deratizare din partea unei echipe cu sediul in Capitala, astfel ca echipa LIGRIV D.D.D mi-a fost de mare ajutor.

foto: phenomena.nationalgeographic.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *