Cand ai in casa un bebe (P)

De cand s-a nascut fetita mea, ea este prioritatea mea numarul unu. Tot ce fac, se invarte in jurul ei. Incerc sa cumpar cele mai bune lucruri pentru confortul fetitei mele si pentru siguranta ei. Sunt atenta la cele mai mici detalii, lucru pe care, inainte ca ea sa se nasca, nu il faceam. Acum, fetita mea are un an si jumatate si a inceput sa mearga. In plus, se joaca pe jos si pune manutele pe orice. De aceea, trebuie sa folosesc cele mai bune produse pentru a fi sigura ca cea mica este protejata impotriva microbilor si bacteriilor.

Pana acum ceva timp, foloseam un anumit tip de detergent pentru pardoseala, insa, observam adesea ca, cea mica, se irita pe manute si fata. Am vorbit cu o buna prietena, care este medic dermatolog, si am mers cu fetita mea la un control. Dupa ce a efectuat un consult amanuntit, prietena mea mi-a pus o serie de intrebari. In primul rand, m-a intrebat ce fel de hainute ii dau si din ce materiale sunt confectionate. Stiam, desigur, ca trebuie sa ii dau haine din bumbac 100%. In cele din urma, prietena mea m-a intrebat ce fel de detergent de pardosele folosesc si ce detergenti de rufe. I-am spus ce marca foloseam la momentul aceea. Erau detergenti scumpi, carora li se facea reclama la televizor. Atunci, aceasta a inteles de unde erau toate problemele cu iritatia pe piele a fetitei mele. Mi-a spus ca cea mica are o reactie alergica la detergentul de rufe si ca ar fi bine sa schimb si detergentul de podele. Am intrebat-o de unde as putea sa achizitionez ceva bun si sigur pentru a evita astfel de situatii neplacute. Prietena mea mi-a zis ca ea face achizitii pentru casa, dar si pentru cabinet, numai de la magazinul Sanito.ro.

Acesta este un magazin online, cu o experienta de peste 12 ani in acest domeniu. Are foarte multi clienti, din diferite domenii. Astfel, cabinete medicale, spitale, institutii publice, scoli, gradinite si firme din industria alimentara achizitioneaza produse de aici. Pe Sanito.ro pot sa gasesc cele mai bune marci de detergenti rufe, dar si pentru pardoseli. Mi-a spus ca pot sa cumpar, cu cea mai mare incredere, cu atat mai mult cu cat au si detergenti speciali pentru bebelusi. Ajunsa acasa, am intrat numaidecat pe site-ul magazinului Sanito si am inceput sa caut produse care sa se potriveasca cerintelor mele. Am gasit exact ceea ce imi trebuia. Este vorba despre detergentul Sano Maxima Baby. Acesta vine la pachet de 3.25 kg si este destinat pentru 90 de utilizari. Este un detergent dedicat persoanelor cu piele sensibila si bebelusilor. In plus, inlatura petele dificile. De aceea, era alegerea cea mai buna pentru a spala rufele fetitei mele.

Pentru pardoseala, am cumparat Igienol, deoarece acesta omoara 99,9% dintre bacterii si se poate folosi pe orice suprafete. Am facut comanda si, in cateva zile, am avut detergentii acasa. Pot sa spun ca am vazut diferentele dupa primele spalari. Fetita mea nu s-a mai iritat si rufele, dar si podeaua, parca aveau un alt aer de prospetime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *