Tratamente medicale in strainatate

De multe ori atunci cand avem probleme de sanatate constientizam cu adevarat cat de important este sa fi sanatos šŸ™‚ In momentul respectiv iti dai seama ca „tu” si corpul tau sunteti cea mai mare averea a ta. Poti face tot ce vrei daca esti sanatos; poti sa muncesti, poti sa visezi, poti sa pleci la Costinesti..fara bani alaturi de prieteni…e nici chiar asa, glumeam.

Unde te tratezi …in strainatate ?medicina-israel

Uneori medicii din Romania sunt exceptionali, asa cum am scris aiciĀ sau uneori se comporta execrabil si mai mult decat atat conditiile sunt inumane. Intr-un context medical grav, pentru tine sau unul dintre membrii familiei tale/prietenii tai, banii nu mai conteaza. Ce este cel mai important pentru tine atunci ? Tratamente medicale bune, tratamente realizate sub supravegherea celor mai buni medici care au la dispozitie aparatura medicala de ultima generatie.

Atunci cand dispui de banii necesari pentru cele mai bune tratamente ..la ce spitale mergi ?

Am stat de vorba cu Ā Ronit Zilberman, General Manager ROMED, care mi-a dezvaluit cat de important este sa ajungi pe mana celor mai buni medici, atunci cand situatia medicala o impune. Am aflat cu ocazia colaborarii cu Dna Ronit ce inseamna medicina israeliana pe harta mondiala a turismului medical. Centre de excelenta in medicina, cele mai noi tratamente, medici premiati la nivel international si nu in ultimul rand cercetare.

Tratamente medicale in Israel

DoamnaĀ Ronit Zilberman, o persoana de exceptie si o buna cunoscatoare a limbii romane, vine in sprijinul romanilor care vor sa se trateze in Israel prin intermediul companiei pe care o detine: RO-MED. Ceea ce mi se pare foarte tare pentru pacientii este ca vor fi informatii si sprijiniti in limba romana pe toata perioada cat vor sta in Israel, astfel ca vor fi evitate erorile de interpretare medicala si vor fi sparte barierele de comunicare.

Ro ā€“Med ā€“Ā Este o companie specializata in insotirea si coordonarea pacientilor in vederea efectuarii consultatiilor medicale, a operatiilor si tratamentelor in cadrul clinicilor israeliene, conform investigatiilor medicale de specialitate.

Ro ā€“MedĀ colaboreaza cu cele mai importante Clinici Medicale din Israel pentru a Ā oferii servicii medicale la cele mai inalte standarde, tratamente adecvate, efectuate de specialisti de renume mondial.

Roā€“MedĀ va ofera consilierea de specialitate pentru a Ā alege Clinica Medicala adecvata problemelor dvs de sanatate.

Ro-MedĀ ofera pretul direct al Clinicilor,Ā fara taxe suplimentare.

Mai multe informatii puteti afla de aici:

Ronit ZilbermanĀ 

Tel: +972-4-6561210
Mobile: +972-52-8251666
Fax: +972-4-6464232
E-mail: contact@romed-medical.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *