La ce sunt buni prietenii ?

Prietenul meu Andrei a scris articolul acesta: bogdan niculae si refu - andrei ciomirtan DE CE AI NEVOIE DE PRIETENI? si m-a provocat sa spun si eu o motivatie pe subiect. O tema care imi place…imi place tema pentru ca imi place sa cred ca am ceva prieteni care ma plac 😀 Ma plac pentru ceea ce sunt…si nu pentru ca ii ajut -sau nu- cand au nevoie de mine 😀 Prietenii sunt oamenii care sunt alaturi de tine nu doar intr-un context anume – favorabil- ci sunt alaturi de tine si atunci cand esti trist 😀 Deci avem nevoie de prieteni dintr-o nevoie a fiintei umane: suntem niste animale sociale..”animale” carora ne place sa impartim atat succesele cat si problemele. Avem nevoie pentru a ajunge departe, avem nevoie de oameni care sa ne ajute ..impreuna suntem mai puternici 😀 Imi plac prietenii care inteleg ca si atunci cand nu pot sa ii ajut sunt tot prietenul lor…iar eu fac acelasi lucru..ii inteleg.

Despre Andrei

E  genul de om cu suflet mare, un om care te ajuta fara sa vrea ceva in schimb, un om care are o energie pozitiva si pe care il doresti in preajma ta…pentru ca iti transmite o stare de bine. Intr-un final iti place de el pentru ca te face sa te simti mai bine…deci il placi mai mult pentru ceea ce esti tu in preajma lui …deci tot dintr-un soi de egocentrism :)) Este un tip care se pricepe la multe si marunte….uneori ii sare tandara, dar nu din vina lui..de cele mai multe ori a fost enervat de un alt individ insistent sau stresant inainte sa vorbeasca cu tine :))

2 comentarii

  1. Multumesc Bogdan pentru apreciere, nu credeam de la un banner 125×125 am ajuns noi intr-o forma de zile mari. Curand o sa vin pe la tine sa ne servim cu un pepene rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *