9 lucruri despre tocuri si pantofii pe care îi iubești (P)

Mai jos va prezentam  9 aspecte interesante despre pantofii cu toc:

1.Un nou raport arată că, în medie, femeile încep să poarte tocuri la vârsta de 12 ani și continuă să facă acest lucru până la vârsta de 63 de ani.

  1. Se crede că tocurile înalte pentru femei au aparținut lui Catherine de Medici, o nobilă italiană din secolul al XVI-lea, care nu avea statură și dorea să facă o impresie mai buna atunci când a ajuns în Franța pentru a se căsători cu viitorul rege Henry.
  2. Talpa roșie a lui Christian Louboutin este o marcă înregistrată.
  3. Altocalcifilie este condiția de a avea un fetish pentru tocurile inalte, ca în cazul Carrie Bradshaw.
  4. pantofii Jimmy Choos au fost mentionati in melodii de Hilary Duff, Shyne, Pitbull, Clipse, Sway, 50 Cent si Chester French.
  5. 80 de meseriasi cizmari vor atinge o pereche de pantofi cu toc Stuart Weitzman în timpul perioadei de producție de 6 până la 7 săptămâni.

7. Roger-Henri Vivier este creditat cu inventarea (sau cel puțin re-popularizarea) pantofului de tip stiletto în anii 1950.

  1. Fosta filipineză prima doamnă Imelda Marcos deținea 1200 de perechi de pantofi cu toc.
  2. În ciuda tuturor reducerilor din timpul celui de-al doilea război mondial, pantofii cu toc inalt au fost foarte la moda. Designerii au creat tocuri înalte folosind materiale care nu au fost distribuite, cum ar fi aschii din lemn și piele de șarpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *