Care este diferența dintre anvelopele de iarnă și anvelopele de zăpadă? (P)

Expresiile „anvelope de iarnă” și „anvelope de zăpadă” sunt adesea folosite interschimbabil. Aceste anvelope sunt proiectate să funcționeze mai bine decât anvelopele all season și de vară în toate condițiile de iarnă, nu doar zăpadă și gheață. Toate anvelopele de vară încep să piardă tracțiunea datorită scăderii temperaturii. Acest lucru înseamnă că, la 7 grade și mai jos, anvelopele de iarnă oferă o tracțiune mai bună, care permite o frânare și o accelerare mai sigură.

Anvelopele iarna anvelopele zapada

Anvelopele de iarnă Dunlop din oferta Hilserv   se diferentiaza prin compoziția benzii de rulare la rece, care rămâne flexibilă la temperaturi sub 7 grade. Acest lucru îmbunătățește tracțiunea, manevrabilitatea și frânarea în toate condițiile de vreme rece.

Se recomandă insistent să instalați patru anvelope de iarnă in sezonul rece.

Cu progresele semnificative de astăzi în compozitia cauciucului, le numim acum „anvelope de iarnă” și oferă beneficii semnificative de tracțiune în toate condițiile de conducere pe timp de iarnă. Instalarea a mai puțin de patru anvelope de iarnă poate conduce la dezechilibre de manevră și tracțiune, în special în condiții de conducere pe o supraata cu aderenta scazuta..

Controlul tracțiunii nu vă oferă mai multă tracțiune. Controlul tracțiunii limitează rotirea roții care pierde tractiunea. Sistemul dvs. de control al tracțiunii funcționează eficient numai dacă anvelopele dvs. sunt capabile să livreze tracțiune atunci când este necesar. Singura modalitate de a maximiza cu adevărat tracțiunea pe timp de iarnă este cu un set complet de anvelope de iarnă.

ABS-urile sunt o caracteristică vitală de siguranță. În timp ce este foarte util, frânele ABS nu elimină nevoia de anvelope de iarnă. Frânele dvs., chiar și cu funcția anti-blocare, nu asigură tracțiune. De fapt, abilitatea ta de frânare este direct legată de tracțiunea oferită de anvelopele tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *