Tipuri de clienti dificili- Top subiectiv

Atunci cand lucrezi cu oamenii, te lovesti de clienti mai mult sau mai putini dificili, mai mult sau mai putin empatici. Am realizat un top al acestor clienti :

Tipuri de clienti

  •  Clientul care iti spune ca acum da o comanda mai mica/ o anumita categorie de produs, dar in acelasi timp vrea o reducere in baza promisiunii ca revine cu o comanda mai mare.
  • Clientul care it spune:  vreau o grafica simpla. Nu e problema la mine. Ulterior se gandeste ca are o idee clara despre ce vrea si incepe sa iti detalieze: culori, imagini, etc Este genul care se gandeste / razgandeste de 1000 de ori si initial ti-a spus: Merg pe mana ta, facem cum propui tu grafica.
  • Clientul care negociaza la sange, dar in acelas i timp doreste servicii premium…livrare la fix.
  • Clientul care suna din Maramures si nu are curiozitatea sa se uite pe site unde este adresa ta ( nr in Bucuresti :))
  • Clientul care te grabeste sa ii FACI materialul astazi si inaite sa vina sa il ridice la ora 15 te suna sa iti spuna ca vine vineri.
  • Clientul care are o grafica facuta in word / paint si nu vrea sa inteleaga ca nu e ok pt print, insa nici nu vrea sa plateasca o ora de grafica pt un rezultat bun, indiferent ca vorbim de print banner sau print banner roll up.
  • Clientul care te suna vineri seara si te intreaba daca nu poti sa ii faci intr- o ora materialul pentru ca el pleaca din oras.
  • Clientul care nu stie ca o poza de calitate trebuie sa o cumperi si are pretentia sa ii gasesti tu moca, de pe net, poze bune pentru print banner in conformitate cu preferintele lui.

Sunt tot felul de oameni la uzina print creativ, eu am rabdare, insa sunt zile cand obosesc. Azi este o zi. Clientii nu se gandesc ca tu – in mod normal – inainte sa sune el mai faceai si alceva. Sau mai aveai de printat ceva, un baner, un roll up sau pur si simplu lucrai la o grafica. Clientul de trateaza ca si cum tu il asteptai pe el ca sa printezi ceva 😀

Detalii despre ativitatea de la Uzina : Print banner, roll up print in Bucuresti & more pe www.uzinaprint.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *