Televizor nou sau la mana a doua? (p)

Cand vine vorba de achizitionarea unui televizor, deseori se pune problema daca sa fie un televizor nou sau unul vechi. Daca esti hotarat deja si vrei un televizor nou, poti cumpara de pe rombiz.ro un televizor Horizon. Televizoarele Horizon sunt accesibile ca pret si sunt de calitate.televizor nou sau second hand

Spuneam la inceput ca oamenii se gandesc daca sa cumpere televizoare noi sau la mana a doua.

televizor nou sau second hand

Pentru inceput vreau sa-ti spun de ce nu mi-as cumpara eu un televizor la mana a doua. In primul rand nu mi-as cumpara un astfel de televizor deoarece nu pot sti niciodata conditiile in care acesta a fost folosit. Nu pot sti de ce a ajuns sa fie vandut si de multe ori nu are nici macar garantie. In al doilea rand, nu mi-as cumpara un televizor la mana a doua deoarece preturile pentru televizoarele noi sunt destul de acceptabile. De ce mi-as lua la 300 de lei un televizor la mana a doua cand pot cumpara la 450 lei un televizor nou, cu garantie si toate cele necesare.

Eu voi opta mereu  pentru televizoarele noi. Primul motiv este calitatea. Un produs nou este mult mai calitativ, deci e de dorit. Un alt motiv e bineinteles garanita. In cazul in care nu functoneaza cum ar trebui, beneficiez simplu si rapid de garantie. Ofertele la televizoare sunt multe si reducerile frecvente.

In final tu alegi daca vrei un televizor nou sau la mana a doua. Insa, parerea mea este sa investesti intr-un televizor nou.

Alege cu grija televizorul pe care ti-l cumperi, tine cont de aspectele care conteaza pentru tine si nu cumpara primul televizor care iti iese in cale, ci cumpara-l pe cel mai potrivit pentru nevoile pe care le ai tu.

Pe site-ul celor de la Rombiz gasesti o gama variata de televizoare.

Foto: www.ablemantv.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *