Bijuteriile din aur roz sunt in voga in 2016! (P)

Nunta este un moment semnificativ din viata unui cuplu. Chiar daca acum viitorii soti pot alege sa recurga la serviciile unui wedding planner, care sa se ocupe de organizarea fiecarui detaliu pentru petrecere, decizia legata de alegerea verighetelor pe care cei doi urmeaza sa le poarte pentru restul zilelor impreuna, le apartine acestora in intregime.

Doamnele au la indemana foarte multe variante, modelele de inele de casatorie fiind foarte diversificate, fabricate din diferite materiale sau aur de nuante diverse, si concepute in stiluri felurite: moderne, chiar si cu aspect futurist, vintage, clasice etc. In primul rand, trebuie sa va ganditi daca doriti benzi simple, benzi cu impletituri sau daca doriti incrustarea unor pietre pe banda inelului. Nu multi barbati au ocazia sa poarte inele inainte de casatorie. Acesta este insa un prilej pentru ei sa se intereseze asupra unor modele confortabile si care sa li se potriveasca. Noi va recomandam sa optati pentru verighete ornamentate cu canale si eventual cu unul sau mai multe diamante si finisaje lucioase sau mate, dupa dorinta.

Modele inele de nunta

Modele inele de nunta
Modele inele de nunta

In magazinele ATCOM, puteti descoperi sute de modele cu design fabulos, fiecare pereche fiind o incununare a muncii si talentului bijutierilor din fabrica noastra. Cuplurile pot opta pentru inele de nunta cu pietre. Avantajul este ca va oferim diamante la pret de importator. Acestea pot fi setate in forme variate, sub forma de bagheta, de brilliant, si multe alte combinatii armonioase, pentru un aspect mai sofisticat, sau dimpotriva, unul mai simplist, dar sobru si rafinat.

Marea noastra multumire este un client fericit, care va etala aceste verighete cu mandrie. In plus, la cerere, putem grava pe interiorul benzii un text, nu mai lung de 15 caractere, un text care va este drag si are o semnificatie profunda pentru relatia dumneavoastra. Folosind doar aur de 24 kt, putem veni in intampinarea oricaror exigente, iar clientii nostri vor beneficia intotdeauna de cea mai buna calitate a materialului si o executie pe masura. Montura pietrelor se realizeaza prin intermediul unui microscop de foarte mare precizie, astfel incat nu exista riscul ca acestea sa se despinda din locul in care au fost fixate. Si pentru ca anul acesta rozul este in tendinte, va recomandam o pereche de verighete aur  roz!

Foto:http://myweddingplan.info/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *