Protejati portbagajul si transportati in siguranta orice cu o Tavita portbagaj ford focus

Unul dintre cele mai „incercate” locuri din masina este portbagajul. Acolo trebuie sa incapa toata bagajele cand plecam la munte, acolo trebuie sa incapa si gentile sau cadourile, tot acolo incape si mancarea. Prin natura sa portbagajul este o zona masinii care e destul de greu de intretinut, mizeria apare de unde te astepti mai putin, uzura e foarte mare mai ales daca va place sa calatoriti.

Portbagajul uzat nu numai ca nu mai are un aspect la fel de placut, dar poate sa nu va mai asigure un transport in siguranta mai ales pentru lucrurile mai delicate. Pentru a-l proteja si a arata impecabil mai mult timp puteti sa ii faceti un mare bine cumparand Tavita portbagaj ford focus. Speciala pentru Ford Focus, tavita de acest tip se potriveste perfect in spatiul destinat, nu trebuie ajustata sau taiata, este facuta pentru caroserie hatchback 3-5 usi.

Tavite pentru portbagaj, potrivite pentru orice tip de masina

Avantajele folosirii de tavite pentru portbagaj sunt date de materialele de buna calitate din care sunt facute, de rezistenta sporita a acestora, de elementele de design care se integreaza perfect in aspectul general al masinii. Forma si conturul sau dimensiunile portbagajului sunt urmarite cu exactitate, marginile de protectie de pana la 6 cm nu permit apei sau murdariei sa se acumuleze si sa se scurga, flexibilitatea si rezistenta materialului garanteaza o investitie initiala care nu va mai fi repetata la perioade scurte de timp.

Tavita portbagaj ford focus

Tavita portbagaj ford focus nu are un miros urat indiferent de temperatura din portbagaj si cat timp sta acesta inchis, rezista foarte bine la variatii de umiditate si temperatura, la contactul cu uleiuri si substante chimice.

Avantajele tavitelor pentru portbagaj

Cum in bagaj putem pune o multime de obiecte si genti care trebuie sa stea in permanenta in locul dorit tavitele pentru portbagaj au suprafete striate si centrul din material anti-alunecare, astfel ca indiferent cu ce viteza rulati bagajele vor fi transportate in siguranta. Se pot scoate si instala rapid si simplu, fiind flexibile si usoare, se spala rapid si se igienizeaza foarte bine cu detergenti obisnuiti si jet de apa.

Daca nu aveti timp de spalare puteti sa le stergeti de praf si sa le scuturati si aveti tavite curate ca in prima zi. Avantajele tavitelor pentru portbagaj sunt date si de modelele diverse pe care le puteti achizitiona la un pret bun din magazinele online, de gradul mare de personalizare, de cromatica variata care va ajuta sa aveti o tavita care e in acelasi ton cu restul portbagajului.

In alegerea tavitelor trebuie sa tineti cont de dimensiunile portbagajului, de ceea ce veti pune in portbagaj, la o anumita perioada, daca sunt prea uzate, tavitele portbagaj trebuie inlocuite neaparat pentru un transport cat mai bun al bagajelor de toate tipurile.

In felul acesta o Tavita portbagaj ford focus va poate ajuta sa faceti ceva economii pentru ca nu veti mai cumpara tot timpul tavite noi, veti avea garantia ca nu se va intampla nimic cu bagajele chiar daca drumul pe care va deplasati mai are si denivelari si viteza de deplasare este foarte mare.

Foto: tuning100.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *