Cum investesti eficient?

Stiti întrebarea aceea clasică: CE Ai face daca ai avea „x” bani?
Sunt multe modalități de a cheltui bani, însă putine reprezintă alegeri intelepte care te fac sa nu ajungi la fundul sacului.
Cum investim banii?
Voi enumera câteva modalitati pe care le consider smart pentru a administra banii. Nu ca as avea in acest moment sume mari de bani, însă e bine sa ai un plan daca castigi la loto :))

Nu pastra toate ouale in acelasi cos

Personal as incerca in primul rând sa nu păstrez toata suma in acelasi loc. Se spune ca nu e bine sa păstrezi toate ouăle în același cos.
In primul rând as incerca sa investesc in mai multe domenii de activitate. Criteriul de baza ar fi sa inteleg in primul rand acel domeniu, asta in cazul in care nu il cunosc foarte bine in prealabil. As investi in domenii care aduc castiguri mici, dar sigure- un exemplu este domeniul imobiliar.

Inchirierea unei case nu iti aduci sume mari, iar recuperearea investitiei se face dupa aproximativ 15-20 ani. De abea atunci poti sa spui ca „intri pe profit”, insa in timp castigul este sigur.

Investeste in produse / servicii de care oamenii au nevoie in fiecare zi

Spre exemplu un atelier / fabricuta de paine poate parea ceva „banal”…chiar prea banal pentru un tanar care vrea o afacere boom. Insa o paine altfel, realizata dupa o retetea fara E-uri, conservanti si promovata cum se cuvine, poate repreznta cheia pentru o afacere de succes.

As investi in turism…

Spre exemplu o afacere agroturistica in Delta Dunarii poate reprezenta o sursa de venit aproape tot anul. E NEVOIE si aici de servicii de calitate si promovare cum se cuvine.

Am scris cateva idei asemanatoare si aici

Foto: blog.taxact.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *