El si ea la cumparaturi: Ce nu fac barbatii pentru ele?

Barbatii la MiniPrix se plimba pentru 15-30 de minute prin magazin, vad daca le place sau nu ceva din oferta magazinului din Otopeni si daca au banii in portofel cumpara. Daca nu au prea multi banii pentru cumparaturi se pun pe asteptat.

Pe cine asteapta ei ? Pe ele, desigur. Sotii, prietene, iubite, vecine, amante, etc.

Barbatul cu notebook-ul la magazin de haine

Barbatii la MiniPrix sunt intr-o continua vanatoare de locuri confortabile. Cei din Otopeni au zis sa faca economie la mobilier si au construit cateva „canapele” de lux din paleti. Dupa 2-3 ore de plimbat prin hangarul din Otopeni o astfel de canapea este un adearat lux. Cel mai haios mi s-a parut un barbat care a venit cu laptopul si s-a pus pe vizionat filme. Avand castile pe urechi nu deranja pe nimeni. Probabil era un tip cu experienta si s-a gandit sa faca ceva placut. barbatii miniprix

Ce vreau sa spun cu acest articol ?

Cat de mult se plictisesc ei in asteptare lor la cumparaturi. La MiniPrix se vede foarte clar, cu totii sunt adunati pe langa canapele si petrec timpul pe telefon. In Mall acest lucru nu este atat de evident, plus ca acolo exista si zona de food court unde barbatul se poate relaxa.

De ce vine lumea la acest magazin ? Au un concept  prin care vand capte de stoc ale unor branduri celebre la preturi rezonabile de multe ori.

Foto: weeklysauce.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *