Cu supramax articulatii se evita imobilitatea si se combat dureriile

Dintre toate organele corpului mainile si picioarele sunt cele mai solicitate. Cu siguranta ca daca omul ar avea atasat un kilometraj ar realiza ca in intreaga viata a facut inconjurul lumii de cateva ori. Asta nu inseamna ca a concurat la maraton de mai multe ori sau ca a mers pe jos prin diverse locuri din tara, ci pur si simplu activitatile zilnice care presupun deplasare, puse cap la cap inseamna multi kilometric parcursi. Dusul la baie, la bucatarie zeci de drumuri de la chiuveta la aragaz, frigider, la masa si inapoi, urcatul si coboratul scarilor la bloc, in diferite institutii si la metrou.
Analizand problema ne si miram cum de rezista asa de mult picioarele, fara reparatii capitale, in timp ce rotile unei masini sunt schimbate acum si sezonier si tot se deterioreaza repede.
Un lucru este cert, mainile si picioarele noastre au nevoie de intretinere timpurie si adecvata ca sa nu ajungem la imobilitate!
Supramax articulatii este “vaselina” naturala de care are nevoie sistemul care ne asigura deplasarea, prinderea obiectelor si miscarea acestora, hranirea si igiena. Preparat din plante, el sustine articulatiile si muschii, ajutand la relaxarea lor si la buna functionare a articulatiilor.
De regula oamenii il folosesc la batranete, cand durerile ajung pana la os si devin insuportabile, iar articulatiile intepenesc. Cand nu se mai pot da jos din pat, recurg la supramax, desi solutia inteleapta este ca medicamentul sa fie folosit si preventiv fiindca are actiune garantata, cu conditia sa nu fie folosit pre tarziu.
Substantele miraculoase care ajuta muschii si oasele cunt extrase din tataneasa, jneapan, rozmarin, salvie si arnica. Prin analogie sa comparam animalele salbatice sa realizam cat de bun este medicamentul. Acestea se hranesc cu plante salbatice, medicinale toata viata.
Cate salbaticiuni ati vazut imobilizate, paralizate sau mergand greoi? Ele nu au probleme cu membrele fiindca isi iau din plante substantele care se gasesc in supramax. Si sa nu spuneti ca picioarele lor nu sunt solicitate!
Sfatul specialistilor: folositi supramax si preventiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *