Magazinul promovarii (p)

Un magazin adevarat este cel care-si promoveaza cumparatorii prin produsele aflate la vanzare, iar la nevoie se transforma in importator promotionale pentru a raspunde oricarei solicitari si oricarei nevoi venite din partea acestora.

Cu cele 20 000 de produsele personalizate seamana mai degraba a mall, decat a magazin fiindca produsele aflate pe stoc sunt personalizate la cerere contra cronometru si ajung la clienti in 48 de ore. Asta nu inseamna ca se face rabat de la calitate, ci reprezentantii firmei Magic Promo.ro doreste sa creasca simultan cu dezvoltarea celor care solicita materiale promotionale. Este un fel de “dar din dar se face Rai”.

Sistemul de gandire al lor este urmatorul:”Noi va facem cele mai bune si frumoase obiecte promotionale in timp record, ca dumneavoastra, clienti si colaboratori apropiati, sa impartiti oamenilor obiectele realizate de noi ireprosabil, in timp record, insotite de o vorba buna la adresa noastra si asa obtinem succesul impreuna.

De fapt lista obiectelor promotionale este lunga, iar fata de alte magazine contine si noutati.

Aici se pot personaliza: agende si calendare, instrumente de scris, accesorii birou, articole piele si eco, umbrele si pelerine, imbracaminte, genti si rucsacuri, gadgeturi, brelocuri, recipient bauturi, dulciuri, casa si bucatarie, sport si relaxare, copii si jocuri, cadouri corporate.

Inainte de a intra pe site m-am gandit cat de fericit ar fi un copil sa aiba o kendama cu numele sau in colectie sau un spinet personalizat si fiind un magazine atipic, chiar le-am gasit.

Si personalizarea umbrelei este o idee benefica. Alaturi de manusi, umbrelele sunt cele mai pierdute obiecte din Romania. Nu numai copiii le lase pe unde apuca. Si adultii le abandoneaza prin autobuze, la casele de marcat ale magazinelor sau la serviciu.

O umbrella personalizate consider ca ar spori grija detinatorului fata de ea. Dupa cum nu-ti uiti identitatea, nici obiectul personalizat nu-l lasi la voia intamplarii.

Personalizarea este o modalitate de responsabilizare.

p – articol publicitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *