Soferii nu au dreptul sa fie in somaj!

Traim intr-o epoca in care mobilitatea este principiul de baza al societatii, fie ca vorbim de calatoriile oamenilor prin tara si prin lume, fie ca discutam de transportul de marfuri si bunuri de larg consum. Flote intregi de masini circula pe drumurile publice pentru a duce copii la scoala, oamenii la serviciu sau in excursii, pentru a aproviziona magazinele si a duce materii prime unitatilor de productie.

Dintre miile de oferte gratuite de pe Vijobs.ro, locuri de munca soferi bine platite se gasesc cu sutele, tocmai de aceea soferi nu au dreptul si timpul sa fie in somaj!

Actualele locuri de munca pentru soferi vin cu salarii mari, masini noi, cu verificarile la zi, care nu raman in pana si nu au nevoie de reparatii. Soferul modern este imbracat elegant la volan, fiindca nu se ocupa si de repararea masinii din dotare, cum faceau cei din trecut! Gata cu asezatul prin praf sau ulei sub masina si cu mainile pline de unsoare!

Vrei sa fii sofer pentru distributie in Germania, zona Munchen? Iata ce vei primi in urma semnarii contractului nemtesc de munca:

  • -salariu de 1800 euro pe luna
  • -asigurare medicala
  • -concediu anual platit de 4 saptamani pe an
  • -weekendurile libere la fel si sarbatorile legale (13 la numar in Bayern).
  • -400 de euro lunar in plus la salariu pentru camioanele cu remorca
  • -cresteri salariale peste 2 luni in functie de performantele profesionale si de cresterea numarului de livrari.

Exista si posibilitatea angajarii in tara pentru transport intern sau extern de marfuri sau de persoane. In general, pentru transportul international de marfa regimul de lucru este urmatorul: 45 de zile, urmate de o saptamana de concediu.

Soferii, constructorii vor avea mereu de lucru, important este sa aleaga angajatori seriosi care sa le ofere contracte de munca, salarii decente si daca se poate si alte bonusuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *