Succesul in afaceri

Succesul in afaceri, o tinta prea greu de atins ?  De multe ori se spune ca in afaceri trebuie sa urmaresti o reteta pentru a avea succes, astfel ca trebuie neaparat sa fi pasionat de ce  faci, astfel sa nu resimti munca ca pe un cosmar. In plus, trebuie sa inveti sa iti manageriezi timpul in asa fel incat programul de la 9 la 5 ramane o amintire atunci cand esti propriul tau sef.

Succesul in afacer
Succesul in afaceri

Teapa in afaceri

Mai mult decat atat, trebuie sa ai grija cum reinvestesti bani, astfel ca din castigul de 100%: 33% investesti , 33% economisesti si cu 33% poti sa te distrezi.

Daca te gandesti sa ii „frigi” sau ii tratezi nepotrivit pe cei alaturi de care lucrezi, in calitate de parteneri, trebuie sa iei aminte: O singura data poti sa firigi intr-o afacere nou pornita si necunoscuta in mediul afacerilor, insa pe masura ce iti faci publicitate si afacerea incepe sa devina cunoscuta, daca doresti sa ramai pe piata si sa prezinti garantie si incredere, trebuie sa devii moderat si sa te aliniezi la cerinte.

Daca continui cu friptul de fapt te frigi pe tine si cobori pe o panta descendenta ajungand la dezastru si semanind neicredere in continuarea afacerii tale.

Succesul in afaceri

Afacerea iti aduce atat responsabilitati cat si castiguri: posibilitatea sa castigi mai mult decat un salariu si  grija ca poti sa ramai fara nimic si cu ceva datori, daca nu esti un manager bun. Ai grija de brandul tau, atat personal cat si al firmei…dupa o anumita perioada vei intelege ca reprezinta una dintre cele mai importante atuuri ale tale.

Oamenii prefera sa lucreze cu oameni seriosi, pe care ii cunosc ….chiar daca sunt un pic mai scumpi decat cu oameni despre care nu stiu nimic 😀

foto

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *