(P)Ai incercat spirtul medicinal din gama Vorona?

Alcoolul medicinal Vorona are activitate antimicrobiana impotriva bacteriilor Gram-negativ si Gram-pozitiv (incluzand Mycobacterium tuberculosis), virusi (inclusiv virusuri hepatite, ciuperci din genul Candida, dermatofite, drojdii etc.). Vorona spirt medicinal nu are puterea de resorbtie si sensibilizare a pielii; nu indica efecte mutagene, embriotoxice, teratogene si cancerigene. Produsul nu produce coroziune, nu dauneaza suprafetei tratate, nu capteaza selectia organica si nu decoloreaza tesatura. Produsul nu este compatibil cu sapunul, agentii tensioactivi anionici si detergenti. Vorona alcool sanitar este un produs de dezinfectare a mainilor, suprafetei corpului si suprafetelor din casa, spitale, centre comerciale, scoli, gradinite etc.

Alcool sanitar Vorona

Alcool sanitar Vorona are o calitate inalta a alcoolului medical, care se explica printr-o baza de materii prime naturale.  La prelucrarea alcoolului sanitar Vorona s-au folosit tehnologii moderne, producerea de alcool prin distilare si purificarea ulterioara facandu-se pe mai multe niveluri. Astfel, se dovedeste ca produsul alcool sanitar Vorona are o concentratie de alcool de 70%.

Spirt Vorona

Spirt Vorona este un produs de dezinfectare a suprafetelor universale si a mainilor, precum si a ranilor. Spirt Vorona vine ambalat in sticle de plastic si in cantitatea de 500 ml, suficient pentru a fi utilizat in medii casnice, dar si in spatii publice. Spirt Verona ofera o dezinfectare eficienta a suprafetelor din casa, cum ar fi, mese, scaune, ustensile de bucatarie, ustensile medicale, manere ale usilor si ferestrelor etc. De asemenea, poate fi folosit pentru dezinfectarea ranilor. Produsul se aplica pe maini si nu necesita clatire cu apa, pentru a nu indeparta bariera de protectie. Produsul nu trebuie diluat, ci se utilizeaza in forma in care a fost ambalat, pentru a avea eficienta. 

Spirt medicinal Vorona

In principiu, spirt medicinal Vorona, este un alcool medicinal, nu este toxic, deoarece poate fi folosit atat in scopuri medicinale, cat si in medii casnice pentru igienizarea pielii mainilor si a corpului, cat si pentru igienizarea suprafetelor de orice fel, utilizarea sa fiind universala. Nu este recomandat pentru ingerare.

Vorona spirt sanitar

Vorona spirt sanitar este un agent antiseptic si antimicrobian. Are capacitatea de a curata eficient pielea de virusi si bacterii, avand o concentratie de 70%. Pentru a obtine efectul maxim de dezinfectare, trebuie sa utilizezi dezinfectantul Vorona  alcool sanitar cu concentratia de 70%. Vorona spirt sanitar sau alcool sanitar, poate fi utilizat pentru dezinfectarea instrumentelor chirurgicale si a diferitelor suprafete din salile de operatie, deoarece  Vorona spirt sanitar face posibila realizarea unui mediu igienizat.

In general, alcoolul nu asigura sterilizarea si dezinfectia de nivel inalt. Insa, Vorona spirt sanitar este recomandat pentru sterilizarea materialelor medicale si chirurgicale, deoarece are o concentratie de alcool de 70%.

Vorona alcool sanitar

Folosind o solutie concentrata de alcool, se poate efectua o procedura mecanica de ventilatie. Vorona alcool sanitar este si un decongestionant eficient. Atunci cand esti racit si ai nasul infundat, poti folosi o compresa cu Vorona alcool sanitar, pentru eliberarea sinusurilor. Datorita proprietatilor de deshidratare a substantelor, compresele alcoolice aplicate in locuri cu edem, ajuta la eliminarea excesului de apa. Chiar si in cazul Covid19, unii specialist recomanda dezinfectia cu alcool sanitar cu o concentratie de cel putin 70% alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *