Solutii de aer conditionat pentru tavan si pardoseala (P)

Din categoria split-urilor speciale, putem mentiona aparatele de aer conditionat convertibile.

Solutii de aer conditionat

Veti fi uimiti cum un aparat de aer conditionat pentru pardoseala/tavan Inventor poate schimba in mod vizibil calitatea aerului din propria locuinta, din birouri sau alte spatii interioare.

In primul rand, se impune cunoasterea unor specificatii tehnice. Facand parte din clasa energetica A++, ultimele modele de casete pentru tavan sunt alcatuite dintr-un solutii aer conditionatcompresor si un motor ventilator ALL DC INVERTER. Avantajul suprem al acestor componente proiectate sa foloseasca la maxim tehnologia de ultima ora – inverter, consta in functionarea perfecta in conditii de temperaturi extreme, la care se adauga facilitarea unor costuri reduse pentru energie. De pilda, setat fiind pe modul Standby (de asteptare), aparatul va consuma maxim 1 watt, iar procentul de energie economisita se ridica in situatia exemplificata, undeva la 80.

Un alt beneficiu se refera la absenta factorului de poluare.

Bazandu-se pe functii sofisticate, permite multiple optiuni. “Hot Start” reprezinta functia responsabila cu controlarea eficienta a ventilatorului de la unitatea interna. Concret, are rol in prevenirea patrunderii curentilor de aer rece in interiorul ventilatorului. Accesand functia Sleep, cumparatorii se pot astepta sa obtina temperatura ideala pe timpul noptii, aceasta favorizand un somn linistit, confortabil. Nu in ultimul rand, in situatia intreruperii curentului, aparatul va reporni in mod autonom, prin functia Auto Restart, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Astfel, nu va mai fi necesar ca dumneavoastra sa faceti din nou setarile, deoarece ele sunt deja memorate.

Design-ul se evidentiaza printr-un aspect compact, fiind super simplu de instalat acest tip de aparate convertibile intr-o piesa de plafon fals. Faptul ca el asigura o distribuire uniforma a temperaturii, creand un flux de aer care circula in intreaga incapere, nu poate fi decat imbucurator, facilitand simultan si aportul de aer proaspat.

Asadar, aveti multe motive pentru a va gandi sa cumparati aparate Inventor de aer conditionat pentru tavan sau pardoseala.

Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *