Seriozitatea este cea mai buna reclama- Liyu Romania

Se spune ca reclama este sufletul comertului. Este adevarat, de aceea iubim reclama in toate formele ei. De la print la tv, la radio sau online. Reclama transmite mesajul vanzatorului, asa cum vrea el. Fie prin intermediul banner-ului outdoor sau prin intermediul unui spot radio. Totul va arata intr-un final asa cum isi doreste clientul; culorile printului, mesaj, loc de amplasare, etc.lyiu romania

Clientii s-au prins ca orice producator nu isi prezinta marfa asa cum este ea, ci asa cum trebuie mai bine ca sa o vanda.  Din aceste motive clientii privesc – in mare parte – cu atentie ( uneori cu suspiciune ) reclamele.

Parerile dezinteresate, review-urile sincere sunt cea mai buna reclama

Am auzit de multe ori aceasta sintagma in randul celor care au o afacere – Cea mai buna reclama este recomandarea unui client multumit. Sunt perfect de acord cu acest lucru, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne promovam afacerea si trebui sa lasam clinetii sa ajunga la noi doar prin intermediul recomandarilor.

Liyu Romania – parerea mea

Am facut aceasta introducere plecand de la faptul ca Liyu Romania si Marian Obaciu a fost pentru mine o recomandare din partea echipei de la Dynamic Media Sign din Iasi. Baietii mi-au povestit despre cat de mult inseamna echipa Liyu Romania pentru afacerea lor.

Pe mine nu m-a convins sa aleg furnizorul de echipamente de print un anume brand din piata, ci recomandarea unor oameni in care aveam si am incredere cu privire la o echipa  si in acelasi timp o recomandare pentru un echipament.lyiu

 In timp am aflat si eu faptul ca cei la Liyu sunt oameni pe care te poti baza si atunci cand iti spun ca iti aduc un echipament in 60 de zile asa se intampla. Pentru mine povestea  prietenilor din Iasi cu echipa Liyu Romania m-a convins decisiv pentru alegerea furnizorului de echipamente de print pentru proiectul meu de suflet: Uzina Print. Am achizitionat prin intermediul lor o Imprimante de format mare pe baza de eco-solvent si un robot de lipit. Avand in vedere ca am apelat la o finantare cu fonduri UE mi-am facut griji in prinvinta timpului. Am dat comanda tarziu si aveam o limita de timp in care trebuia sa am utilajele in atelier. Din fericire au ajuns la timp, dar eu nu am fost gata cu renovarea. Una peste alta am vrut sa vorbesc din ipostaza unui client multumit, a unei pareri obiective despre oameni fani. Se spune ca un client nemultumit va striga in gura mare problema, ( pe forumuri, in presa, tv etc) insa un client multumit nu este atat de vocal.

Cerneala ecosolvent cu livrare in toata tara

De curand echipa Lyiu Romania a lansat un nou site, www.eco-solvent.ro prin care puteti comanda cerneala ecosolvent cu livrare imediata pe intreg teritoriul Romaniei. In Bucuresti livrarea se face cu flota de masini proprie a echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *