Importanta alegerii unui material calitativ pentru acoperis (P)

Arhitectura cladirilor, blocurilor, dar si a locuintelor rezidentiale reprezinta in sine o valoare a spatiului urban, avand nu doar o dimensiune functionala, cat si un rol estetic semnificativ in peisajul orasenesc.

TiglaTIGLA

O importanta deosebita o reprezinta si alegerea unui acoperis adecvat proiectului propus, fie ca vorbim de constructii noi, cat si de constructii in curs de renovare. Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, domnul Serban Tiganas, este de parere ca demersurile actuale nu sunt suficiente pentru a obtine structuri arhitecturale de mai buna calitate, mecanismele legale in vigoare vizand deocamdata doar inlaturarea acelor solutii propuse de acei producatori de materiale care nu se ridica la standardele dorite. Din aceste motive, trebuie ca proprietarii sa se informeze suplimentar asupra calitatii produselor pentru acoperisurile caselor sau cladirilor pe care intentioneaza sa le construiasca. De asemenea, se mai subliniaza si faptul ca exista anumite constructii care necesita exigente sporite, secretul unor acoperisuri durabile constand si in gasirea unor montatori experimentati si cu o atitudine profesionista, nu a unor montatori de ocazie, amatori. Conteaza foarte mult calitatea executiei si lucrarile aferente instalarii unui acoperis durabil, care sa nu permita infiltratii si sa ofere protectie impotriva intemperiilor de orice fel.

In acest sens, trebuie respectata o serie de parametri obligatorii pentru o functionalitate superioara a unui acoperis: trebuie sa se tina cont de inclinarea pantei, gestiunea materialelor, alegerea unei invelitori corespunzatoare, dar si un sistem pluvial eficient.

Important distribuitor de solutii pentru acoperis pe scena din Romania, SC CIVEFLOR SRL ofera produse de calitate superioara, conform normelor impuse de UE. Astfel, o solutie care avantajeaza casele de vacanta, locuintele rezidentiale, blocurile sau diverse spatii de interes comercial, vine sub forma de rulouri tigla metalica, un material pentru acoperisuri net superior tiglei traditionale ceramice. In plus, acest produs poate fi folosit cu succes si pentru constructiile moderne, dar si pentru cele care necesita reparatii si operatiuni de renovare. In functie de preferinte si de scopul cladirii, se poate obtine un design spectaculos, daca se opteaza pentru un model corespunzator, fie lucios, fie mat. Daca veti apela la compania noastra, puteti beneficia de servicii pentru acoperisuri prompte si profesionaliste, transportul, masuratorile si consultanta fiind gratuite.

Foto sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *