Sia in Romania, concertul eveniment la care as vrea sa ajung

Imi doresc sa vad pe scena artisti straini din multe puncte de vedere, insa unul  sigur este obiectiv; Vreau sa inteleg pentru ce dam bani noi la concertele artistilor romani. Vreau sa fac comparatii, atat ca si concept, scenografie cat si ca sound live.

Stiu ca sunt unii artisti care fac  o treaba exceptionala ( Ex Delia), insa in acelasi timp am vazut concerte la Sala Palatului care au aratat ca la „caminul cultural”. Nu spui cine, ca nu-i frumos.

Sia in Romania- Este concertul la care mi-as dori sa ajungsia romania

Imi place Sia si vrea sa o vad live. Sunt multe concerte faine in acest an, insa nu apucam sa vedem decat f putine dintre ele. Cei de la Activia vin cu o idee faina de concurs. Poti sa castigi bilete la ce concert vrei tu…sau eu. Ce trebuie sa faci ? Cumperi activia si trimiti sms la nr 1772 cu nr de bon fiscal.

Ce este fain la acest concurs ? Ca poti sa iti alegi singur premiul…biletul la concert. De multe ori primim ceva de care nu avem asa mare nevoie 😀

Sia in Romania este un vis devenit realitate. Ma bucur ca avem artisti mari la noi, iar organizatorii de concerte nu ne mai evita. Sia are super piese si este un artist pe care il apreciez extrem de mult.

Legat de marile concerte; Mi-ar fi placut sa-l vad pe Michael J in anii `90 pe stadionul 23. A fost magic, insa eu eram prea mic 😀

Foto www.izlesene.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *