Avantajele si dezavantajele unui credit bancar (P)

CREDIT

Atunci cand vrem sa ne cumparam o locuinta sau o masina suntem constienti de faptul ca nu ne permitem sa facem acest lucru fara un credit la banca. Chiar daca oamenii incearca sa se fereasca de creditele bancare, ele tot trebuie solicitate uneori. Daca suma de bani pe care o doresti nu este foarte mare, poti solicita un credit si de la institutiile financiare nebancare. O astfel de institutie este Telecredit. Aici poti beneficia de un imprumut rapid, iar banii vor ajunge in contul tau in cel mai scurt timp. Ai nevoie doar de un cont bancar in care sa-ti fie livrati banii, de cateva documente si de o conexiune la Internet pentru a solicita un credit pana la salariu. Intra pe site-ul telecredit.ro si vei afla cu usurinta toate informatiile.

Sunt insa persoane care vor sume mai mari de bani, fapt pentru care apeleaza la banci. In cele ce urmeaza vrem sa vorbim putin despre avantajele si dezavantajele unui credit bancar.

Avantajele dezavantajele credit

Primul avantaj consta in faptul ca ai suma de bani dorita pentru a fi in sfarsit la casa ta, pentru a-ti cumpara in sfarsit masina dorita sau alte lucruri care au o valoare mare. Un alt avantaj consta in faptul ca banii imprumutati sunt imprumutati cu acte in regula, de la o institutie care se ocupa cu astfel de servicii. Nu trebuie sa apelezi la oameni dubiosi care te pot ameninta apoi in cel mai urat mod cu putinta. Tot avantajos este si faptul ca ai disponibile o multime de banci si o poti alege pe cea mai potrivita pentru ceea ce iti doresti tu. Pentru cei care au surse de venit sigure, creditul la banca este o varianta foarte buna.

Insa, daca sursa ta de venit nu este una sigura, in nici un caz nu e bine sa iei in calcul varianta unui credit. Primul mare dezavantaj ar putea fi stresul resimtit luna de luna, mai ales atunci cand treci prin perioade mai dificile din punct de vedere financiar. E greu sa traiesti cu gandul ca timp de 30 de ani trebuie sa platesti la banca sume de bani importante. Un alt dezavantaj il intalnim la cei care isi fac credite in euro, franci sau alte valute, deoarece sunt luni in care pot plati mult mai mult decat credeau initial. In Romania, cel mai indicat si convenabil este sa iti faci credite in lei. Un ultim dezavantaj pe care vrem sa il aducem in discutie consta in faptul ca banca nu ramane niciodata in pierdere. Cand iei un credit trebuie sa ai in vedere faptul ca banca va gasi metoda potrivita pentru a-si primi inapoi banii. Unii pot ramane fara locuinta, masina, etc. si investitia pe care au facut-o pana in acel moment se pierde.

Gandeste bine toate aspectele care tin de creditele bancare si ia hotararea de a solicita unul doar atunci cand stii sigur ca iti permiti.

Pentru sume mai mici de bani, cum ar fi un credit pana la salariu, un imprumut rapid apeleaza  la Telecredit.

Foto: www.flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *