Reparatii laptop Bucuresti. Cum ne dam seama ca are nevoie de doctor

Laptopul meu este relativ vechi, are 6 ani, timp in care si-a facut treaba destul de bine. Din pacate, de la un timp functioneaza tot mai greu si nu stiu ce sa ii fac. Nu sunt specialist si pe aceasta zona šŸ˜€ Am facut ce am stiut eu; l-am rugat pe colegul Andrei sa reinstaleze sistemul, am curatat C-UL, am eliminat fisirele vechi, insa nimic. Atunci am cautat pe net un service laptop dand o cautare dupa Reparatii laptop Bucuresti.Reparatii laptop Bucuresti

Reparatii laptop Bucuresti – Care sunt semnele ca trebuie sa il ducem la doctor ?

Spun la doctor pentru ca la service-ul unde am fost eu- onlaptop – auĀ  o fisa de intrare si una de „externare” – i-am spus eu. Astfel am facut legatura cu sistemul medical.

Semne clare laptopul are …

Raspunde la comenzi tot mai greu

Scoate un zgomot exagerat atunci cand functioneaza

Tastezi azi ceva in word si apare maine pe pagina.

Tot felul de neplaceri de acest gen.Astfel ca l-am dus la un service tare fain din sectorul 2, On laptop, situat pe Sos Iancului. Oamenii foarte draguti m-au intrebat din start:

I-ati schimbat pasta ?

Pasta, care pasta? De dinti ? :))

Nu stiam ca un laptop are nevoie la un timp de inlocuire pasta termoconductoare, inlocuire termalpad-uri, curatare tastatura, curatare carcasa, curatare display, curatare placa de baza, curatare si reconditionare ventilator racire.

Asta au si facut oamenii. I-au dat de cap intr-un mod tare profi si pot sa spun ca acum respira alt aer. Parca nu il mai sugruma cineva si functioneaza mult mai bine. Din cate am inteles aceea pasta trebuie schimbata o data pe an, la fel de des trebuie facuta si operatiunea de curatare la un centru reparatii laptop..

Service laptop sector 2

Despre ei Reparatii laptop Bucuresti- On Laptop:

Centrul service laptop OnLaptopĀ este dotat cu aparatura profesionala, echipamente de testare si scule profesionale, astfel putem repara placi de baza laptop, placi video laptop, Contact: zona Piata Iancului, pe Soseaua Iancului, NR. 21, Bl. 106 B, Parter, Bucuresti, Sector 2 Tel : 0761 431 575
Tel : 0761 431 576

P- Articol ce face parte din campania de promovare On Laptop pe acest site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *