Si curvele-s virgine….daca vor

daca vor ele sa zica ca sunt, atunci zic…si daca zic poate  ca unii le cred. Dupa acest sistem si eu as putea sa zic ca-s milionar in euro si sa ma laud ca impart mancare la saraci in timp ce demarez  campanii on line. Daca dorim putem sa zicem orice…ceea ce ma mira pe mine este ipocrizia fara margini a unora: spre exemplu Florian Bichir (libertatea) acesta se declara „distrugatorul de panarame”, cel ce isi doreste sa „educe” publicul si sa le ofere o alternativa….cand in realitate prin ziarul care il promoveaza a mancat o paine pe baza „devoratorilor” de panarame. A celor care merg dimineata pe santier si saliveaza la panaramele in tatele goale din paginile colorate ale „libertatii”.

E ca si cum preotul pedofil s-ar intoarce in sat si le-ar vorbi copiilor despre virginitate, moralitate si consum de droguri.

E ca si cum Iliescu ne-ar spune ca Romania este unde este azi pentru ca au fost conducatori handicapati dupa revolutie…..care s-au bronzat in timp ce baietii carau precum furnicile.

Oare cat de mare este ipocrizia? Citim mai jos :))

Oamenii au nevoie să audă şi altceva decat onomatopee, râgaieli în direct. Pentru că ţara aceasta, pe care o iubesc la nebunie, nu este compusă doar din curve, handicapaţi, asistaţi sociali, din pitici porno sau cine ştie ce ciudăţenii, o faună pestriţă, precum femeia cu barbă.

Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii

  1. […] Si curvele-s virgine….daca vor Wed Sep 22, 2010 11:02 am daca vor ele sa zica ca sunt, atunci zic…si daca zic poate  ca unii le cred. Dupa acest sistem si eu as putea sa zic ca-s milionar in euro si sa ma laud ca impart mancare la saraci in timp ce demarez  campanii on line. Daca dorim putem sa zicem orice…ceea ce ma mira pe […] […]

  2. Un pic cam multa ipocrizie prin tarisoara noastra…hai sa fim seriosi..cu totii am mers la curve sau cel putin am visat la o fetita pe care sa o platim sa faca ce vrem noi. Eu unul recunosc sus si tare..o frecventez pe Aida..si-mi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *